Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaspana jola

Co grozi za umieszczenie foty w necie???

Polecane posty

Gość dożywocie

Gość stos

Gość tak już jest....
Usunięcie ze stronki.

Gość taka jest prawdaa
to pewnie zalezy od tego co dokładniej przedstawia to zdjecie:o czy na przykład jego tresc moze zostac uznana ze obrazliwa. z reszta prawo prawem, ale dla mnie ktos umieszczajacy w necie cudze fotki bez zgody to zwykły ch*j

Gość Soniula
osobaktórej zdj umieściłaś bez jej zgody może cie nawet pozwać do sądu. I będzie miala rację. Pzdr. hejhop@o2.pl

Gość Na pewno .............
odpowiedzialnośc karna, bo nie wolno tego robić Swoje zdjęcie możesz zamieścić ale innej osoby bez jej pozwolenia na pewno nie :)

a jak juz mnie pozwie?? to co mi grozi?? powiem uczciwie tak mnie wkurzyl facet ze mam ochote umiescic jego foto w serwisie

Gość tak too
mysle ze w najgorszym razie dostaniesz pare tysięcy grzywny:)

Gość kicia 123
wiesz, mnie tez wkurzyl moj byly i zrobilam mu to swinstwo, umiescialm jego fotke na ktorej wyszedl tragicznie (bo on do pieknych nie nalezy) w pewnym serwisie. wielu ludzi widzialo ta fotke i lepiej mi się zrobilo. posmiali sie z niego, zwyzywali od pasztetow. a niech ma za swoje, za ta krzywdę jaka mi zrobil nalezalo mu się. i mam to w dupie czy by mnie za to pozwal czy nie. ale po paru dniach poprosilam adminow o usuniecie fotki, bo zal mi sie tego brzydala zrobilo. no i usuneli.

Gość rozmowa z Lepperem

Gość hamstwoooooooo

Gość tak too
kicia 123, musisz być straszna desperatka skoro byłas z takim brzydalem:o

Gość kicia 123
żebys wiedziala, po prostu chcialam miec chlopaka, niestety i tak okazal sie potem świnia choc z poczatku byl fajny, mimo ze brzydki. ale tak to juz jest, ze czlowieka poznaje sie dopiero jak przyjdzie co do czego, bo na poczatku znajomosci ktos taki ukrywa swoja prawdziwa falszywą naturę.

Gość kicia 123
jesli naprawdę Cie skrzywdzil to umiesc jego fote w jakims serwisie, co sie bedziesz przejmowac. tylko najlepiej tam, gdzie potem mozna to zdjecie usunąć, jakby ci sie juz odwidzialo

Gość kicia 123
no jak chcesz, dobry pomysl :D albo na hot.jpg, no tylko tam porblem z ewentualnym usunieciem zdjecia. ale twoj chlopak chociaz byl niezly, dobre i to :D

Gość kicia 123
a zemsta jest slodka, nie da sie ukryć :) :D

czekam na jego reakcje bo zastosowalam szantaz :) emocjonalny :) uprzedzialm go o tym co zamierzam ::)

Gość a moim skromny zdaniem
kicia 123,zaspana Jola-takim osobom jak wy zycze zwyczajnego przyjebania z tzw.grubej rury.Ja bym tak zrobil.Postaralbym sie o dotkliwa kare za poniewieranie po jakichs fotosikach !!! a jest to latwe i do wyciagniecia niezla kasa.To ty kicia123 blagalabys mnie zebym przestal

Gość Dziewczyno może
zaczni mysleć bo myslenie nie boli. Mało tego, że możesz odpowiadać karnie to jeszcze płacic mu odszkodowanie z powództwa cywilnego idiotko

Gość Ja bym na jego miejscu
powiedział tobie, że możesz mnie pocałowac tam gdzie słońce nie dochodzi ... Za szantaz też możesz odpowiadac karnie kretynko więc pomysl ... myslenie nie boli

jestem kretynka jak slusznie zauwazyliscie wiec nie mysle poza tym zadalam zwykle pytanie i na oczekiwalam odpowiedzi,nie musicie mnie wyzywac. to nie swiadczy o moim poziomie ale o waszym.

Gość nie pamietam ile
ale grozi sporo, bo robisz umyslnie komus kolo dupy.