Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaa dobra jestem

heh, chyba sie rypnelam przy braniu tabletek, pomozecie?

Polecane posty

Gość taaaa dobra jestem

wzielam dzisiaj 2tabletki zamiast jedne, cholera:) spanikowalam i cos mi zle wyszlo w obliczeniach i w gruncie rzeczy polknelam 2 na raz (bo myslalam ze ta jedna to ta wczorajsza) :) moge teraz normalnie skonczyc opakowanie czy mam zrobic jakas extra sztuczke? :) pomozcie dziewczyny, prosze:) nie mam ulotki bo to cilest bez opakowania:)

heh zrobiłaś identycznie jak ja pł roku temu, tez jem Cilest.....bierz je dalej normalnie do konca opakowania potem przewa itp itd, tak jakbyś normalnie wzięła jedną.......tylko okres ci się przesunie, możesz plamić i różne cuda jeszcze mogą się stać....także nie panikuj, mi akurat nic nie było ale podobno czasem może to też coś namieszać

tez kiedys wziełam 2 tabletki jednego dnia :) bierz dalej normalnie tak jak radziła kolezanka wyżej, z tym ze opakowanie skonczysz dzien wczesniej niz zwykle i w związku z tym również kolejne zaczniesz wcześniej o jeden dzień, zrob normalnie przerwe ale pamietaj 7 dni ;) hehe a jak ja wziełam dwie jednego dnia to mi cycki wywaliło o pół numeru wieksze xD

Gość jak mogłaś się pomylić
Przecież na listku masz oznacznik poszczególnych dni: poniedziałek itd.

Gość taaaa dobra jestem
no mam ale czsami biore na czuja nie patrzac na listek, tzn kierujac sie iloscia tabletek po lewej lbo prawej stronie:) no dobra, dziekuje:) a z tymi cyckami to rewelacja, przydaloby mi sie:P