Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest...

czy zwiazek oparty tylko na seksie ma sens?

Polecane posty

Gość pomarańczlala
Jak tak to czytam, to odnoszę wrażenie, że ten skurwiel też "powolutku" przygotowywał mnie do zerwania. Co za skurwysyn dał się tej suce omamić. Jebać ich obydwoje!

Gość ktostamniewaznekto
Moj chlopak byl podobny do autora. Nie widzial ze ten zwiazek to tylko seks. Do niczego innego nie potrafil doprowadzic. Dla niego tylko to bylo wazne, a nie moje uczucia.

Gość randevovovovo
dziewczyny chcecie poznac na czym waszemu chlopakowi najbardziej zalezy? Odstawcie seks na tydzien, to poznacie ich prawdziwe oblicze.

Gość b3zimi3nny
Chciałbym usłyszeć co wszyscy myslicie o mojej sytuacji. jestem z kobieta 5 lat jesteśmy zareczeni razem było nam zawsze dobrze potrafilismy rozmawiac bawic sie kochac... wszystko sie układało do pewnego czasu sytuacjia jest taka bylem głupi jak nie jeden facet i zdradzałem dziewczyne do momentu gdy dalem jej pierscionek zareczynowy... bralismy narkotyki typu marichuana kreski dopalacze sporadycznie po jakims okresie ok 8 miesięcy domyśliłem sie że mnie zdradziła domyśliłem sie czyli miałem dowody które słyszałem od innych... widzialem w domu... dziewczyna wszystkiego sie upierała mówiła ze jestem chory.... ze musze sie leczyć ze to przez narkotyki, ze niszcza moj mozg szukała po internecie jakiś informacji na ten temat i znalazła chorobe nadmiernej zazdrości potem psychoze potem jeszcze cos innego... mówi że mnie kocha ale dalej domyślam się ze mnie zdradza... nie mam pojecia w co mam wieżyc co myśleć i co robić.. Jestem miedzy młotem a kowadłem

Gość gość
wez dwie kreski