Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO prosze o pomoc

PROSZE O POMOC CHODZI O WORDA I POCZTE

Polecane posty

Gość BARDZO prosze o pomoc

Otworzylam pewna prace z poczty i zamiast zapisac ja na pulpicie - pisalam w niej (dalsza czesc pracy), potem zapisalam (opcja zapisz) i niestety teraz nie wiem gdzie ta praca jest :/ nie ma jej na kompie a na poczcie jest tylko zapisana ta czesc przed dopisaniem nowej czesci pracy... gdzie to znalezc co robic :(

Gość zapisz jeszcze raz to z poczty
na dysk i tym razem patrz gdzie chce Ci ten plik zapisać, a na końcu anuluj ten zapis

Gość wg mnie straciłaś ten kawałek
nie zapisałaś pliku na dysku a w załączniku nie zapiszesz poprawek

Gość Kopciuszek_____
Na kompie Start-> wyszukaj->pliki lub foldery i wpisz nazwe pod jaką zapisałaś. Jeśli miałaś ją tylko na poczie, to trzeba bylo kliknąć "zapisz jako". Może znajdziesz...może nie :) mi się wydaje, że na kompie poinna być.

Otwórz Worda nowy jakiś domument Kliknij Na PLIK po rowinięciu listy na dole powinny być ostatnio używane dokumenty. Jeśli nie restartowałaś jeszcze komputera bedzie tam też i twój domument

Gość zen1979
Jesli nie znajdziesz go za pomoca wyszukaj, to sprobuj odnalezc go w katalogu znajdujacym sie na dysku C: U mnie zapisuje sie wszystko w katalogu zwanym OLK46, u Ciebie moze byc cos podobnego. W kazdym razie w miejscu, w ktorym znajduja sie tez TEmporary Files, Documents and Settings..... to gdzies wsrod nich Powodzenia