Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esteta

W pale mnie sie to nie miesci

Polecane posty

Kurde no, Gombrowicz, Kafka, Dostojewski, Goethe, Witkacy, Herling- Grudzinsk, Conradi i nie wiadomo kto jeszcze out, a Sienkiewicz x3, Dżej Pi 2, ten jeden Dobraczynski i jeszcze Twardowski wchodza. Sorry gregory, ale to jest jawna propaganda. No i poza Twardowskim(ktoremu i tak w ten sposob udzielam kredytu zaufania), to, jakby nie bylo, mierni pisarze(nie chodzi mi o autorytet np. Karola Cracovii Wojtyly, ale o jego pisanie tylko i wylacznie). Przecie to jaka kpina jest. I niech mi nikt nie wypomina Sienkiewicza, bo Sienkiewicz, gdyby zyl dzis, nazywal by sie Grochola, jeno pisalby o Matce Polsce.

Gość DO STU DIABLOW

Gość jajakak
To jest naprawdę żenada. Ja jeszcze mogę pojąć, że pupa i gęba to nie ten tego (Witkacego i tak już nie było w programie podstawowym), ale Grudziński? łagry, totalitaryzm???? I to akurat jest jednak z niewielu lektur, która interesowała młodzież. Laktura naprawdę ważna, która kształtowała świadomość współczesną. Nie, to nie jest żenada, to jest zgroza.

Gość ja tu tylko jeden wpis
niedlugo w Polsce to bedziecie tylko Pismo Sw. czytac a w telewizji bedzie lecial na zywo program""Cudowne zycie naszego cudownego P.P."":O