Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapach Orientu

gdzie kupować bilety lotnicze WIZZ AIR?

Polecane posty

wybieram się w sierpniu do szwecji... bilet tam kosztuje 19zł a z powrotem 39zł ale dochodzą do tego opłaty lotniskowe czyli wszytko razem 264zł... pojechałam na lotnisko po bilety i sie okazało,. że musze zapłacić po 40zł za każdą stronę prowizję biuru podróży i 25zł jakieś opłaty munipulacyjne :O czy jest jakieś miejsce gdzie można kupić bilety bez tych dodatkowych opłat które sie płaciu biuru ? :O strasznie dużo zdzierają... zamiast 264zł mam zapłacić 369zł :/ przecież to ponad 30% ceny biletu :O

Gość kup przez Internet
Da się, sprawdziłem.

a jak kupię ten bilet to dostanę na papierze? bo tez o uszy mi sie obiło, że w tych tanich liniach lotniczych przysyłają np. numer na maila :O i z tym numerkiem się idzie :O

Gość kup przez Internet
Przeszukaj trochę net, google twoim przyjacielem. Bez karty kredytowej może być cięzko, ale może akceptują zwykłą płatniczą. Nie wiem w jakiej formie jest bilet...

Mozesz sobie wydrukowac bilecik jesli chcesz,ale jak podasz nr rezerwacji to wystarczy.

a nie ma jakiegoś miejsca, żeby mnie skasowali normalnie? zawsze myslałam, że bilety kupuje sie na lotnisku najtaniej :O nie wiedziałam, że tak zdzierają :O

Gość czapka
znajdx kogos , kto ma karte kredytową , daj mu kase i niech ci zarezerwuje przez internet na pewno ktos w rodzinie ma kredytową podaje sie twojego maila i przychodzi ci na pocztę bilet do wydrukowania - on zreszta nie jest taki wazny, bez niego też polecisz, ale lepiej mieć przy sobie