Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olejka

ile kosztuje w sklepie olejek? i jaki kupić na celulit?

Polecane posty

Gość olejka

chciałam kupić sobie jakieś olejki aby dodawać do tego peelingu kawowego. bo podobno dobrze jest robic taka papke i ja nakładać na ciało i zawijać w folie. no i dobrze dodawac olejki. szukałam na allegro, ale tam kosztuja od 4,60 do 5 zl za 12-15 ml. + oczywiscie przesylka od 5 do 8 zl. vzy to sie oplaci kupic na allegro? i jaki olejek najlepiej na ten celulit? cynamonowy, grejfrutowy????

Gość no wlasnie ile

Gość ekstasy12
cyprysowy i grejpfrutowy

Gość olejara
geraniowy (ale kobitki biorace tabsy antykon. nie) i super jet grejpfrutowy i oczywiscie z któryms z tych cynamonowy.Bo cynamonowy to podstawa tych okładów. tez robiłam i polecam w krótkim czasie nie poznacie swoich nózek(i innich wiadomych miejsc :-) )

Gość kika__-_
olejki napewno bedą w herbapolu i sklepach ze zdrowa zywnoscia,i olejki sa tez w aptekach ,niektórych marketach-sa takie stoiska z takimi rzeczami, w sklepy z rzeczami o astrologii,fengshui ,kamieniami półszlach.i takimi róznymi bibelotami. TYLKO TO MUSZA BYC NATURALNE OLEJKI ETERYCZNE ,NIE KOMPOZYCJE ZAPACHOWE np. do domków zapachowych.Kosztuja od 6-12 zł za 10ml A jak nie bedzie akurat tego w aptece to napewno jak poprosisz to zamówia i bedzie olejek za 2-3 dni

Gość olejara
ja kupowałam w aptece lub w herbapolu ,raz tez kupiłam w takim sklepie feng-shui (kamienie szlachetne i pół i takie tam róznosci)

Gość Najlepszy olejek
to lipocell ziaji,kosztuje ok 15zł za pół litra,jest dostepny w perfumeriach i aptekach

Gość kika__-_
o Boshe... Lipocell to NIE OLEJEK tylko oliwka do masazu(zwykła oliwka wzbodacona w wit.A.E I F i wyciag z miłorzebu) A to JEST WIELKA RóZNICA To ma byc naturalny olejek eteryczny, nie oliwka.Takiego olejku dodaje si etylko kilka kropelek do masazu.Zreszta olejek dodany do tej oliwki tez daje swietne efrkty.

Gość olejara
z ziaji lipocel to nie olejek a oliwka do masazu z kompleksem antycellulitowym.To sa dwie rózne rzeczy. trzeba kupic naturalny olejek eteryczny.najlepiej cynamonowy i grapefruitowy.

Gość a jesli piszą ze te olejki
sa i do masazu i do tych domkow zapachowych to jakie one w koncu sa? naturalne? zaraz wam dam linka z allegro to powiecie czy to "te" wlasciwe sa. ok?

Gość olejara
to nie nie maja byc kompozycje zapachowe.Ma pisac ze sa naturalne olejki eteryczne a nie kompozycje zapachowe.Naprawde najlepiej przejsc sie do herbapolu czy apteki i zobaczyc sobie taki i taki olejek i będziecie widziały róznice. ps. pod tymi linkami nic niema

Gość gość
tutaj znajdziesz bardzo dobre i bardzo duzy wybor www.sklep.profarm.com.pl sama od dawna tam kupuje i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
ja dostałam cholernego uczulenia po olejkach do masażu! więc was przestrzegam biorę teraz maść sterydową i koszt leczenia, mam skierowanie do dermatologa i to nie na twarzy, bo tu nie stosowałam, ale na nogach i rękach!

Gość gość
jeżeli chodzi o tego typu olejki to ja kupowalam wiele razy eteryczne na stronie www.profarm.com.pl działają naprawde relaksujaco