Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozalia.pl

Czy nauczyciel moze zakochać się w uczennicy?

Polecane posty

Gość mozalia.pl

Mam pewien problem. Od pewnego czasu mój nauczyciel od gegry traktuje mnie inaczej. Zaczęło sie to od tego, gdy dowiedział się że mój chłopak to osoba którą baaaaaaardzo lubi. Nieraz na lekcji mi dokuczał i mówił o nim przy wszystkich. Ale z czasem znowu zaczęło się coś zmieniać. Na lekcjach ciągle się do mnie uśmiechał, całkiem miło odpowidał, itp. Jak ide i przechodze koło niego to na jego twarzy pojawia się uśmich pożądania. Często jak idzie za mną po schodach to koleżanka mówi że kasuje mnie z góry na dół(z reszta jak przechodze obok to też to robi) i zatrzymuje się na tyłku. Czy to możliwe że on się we mnie zabujał? Nie wiem co o tym myśleć.

Gość mozalia.pl
Dodam że mam 16 lat

Gość to jeszcz o niczym nie
świadczy. Żeby sie w kimś zakochać to trzeba czegoś wiecej niż tylko patrzenia na czyjś tyłek

Gość 5-letnia
taaaa jasne ci wszyscy żule spod monopolowego którzy lustrują cię wzrokiem też się w tobie zabujali, wiesz?

Gość oleńkula
Zboczeniec jakiś!! Weź ty na niego uważaj!!

Gość milusińska1234321
Fajnie że :D wmawiasz sobie coś dziewcze.

Gość bilbulka
faceci tozboczency bez wzgledu na wiek

Gość oda do słodkości
nauczyciel moze sie zakochać w uczennicy ale: nie w ten sposób że patrzy na ciebie z "pożądaniem". Tobie pewnie tylko sie tak wydaje. A ile on ma lat? Młody, stary?

Gość a moja koleżanka ze studiów
właśnie wyszła za swojego belfra z liceum ale oni się nie poznali jak miała 16 lat i nic mi nie wiadomo żeby kasował jej tyłek

Gość mozalia.pl
ok. 45 lat. A co za różnica??

Gość a moja koleżanka ze studiów
45 lat o kurwa to prowokejszyn mojej koleżanki belfer jest niewiele starszy od niej

Gość oda do słodkości
wiesz jak by jakiś młody to może bys się załapała do jego mieszkanka na... ale w takim wieku to wątpie czy warto :P:P:P:P:P:P

Gość mozalia.pl
nie napisałam tego, ale on jest obleśny!! W ogóle ma żółte zęby, niski wzrost i siwe włosy. BLEEEEEEEEEEE

Gość Naiwniara___
Stare próchno 45 lat...chce się dowartościować. Będzie Cię podrywał, wie, że takie młode dupeczki są naiwne. Sprawdza czy jest na tyle męski żeby poderwać młódkę. Dziecko do nauki się bierz, bo koniec roku za pasem a nie zajmujesz się jakimś starym dziadem, który mógłby być Twoim ojcem. Wyobrażasz sobie bycie z takim staruchem? bleeee

Gość mozalia.pl
A KTO TU MÓWI ŻE JA CHCĘ Z NIM BYĆ???????????????????????????????????????????????????????????? ocipiałaś? Mówię że dla mnie jest obleśny!!!!!

Gość mikikiu
facet jest napalony i nic pozatym. Weź daj se spokój i faktycznie bież się za naukę, dziecinko :P:P:P:P

Gość Naiwniara___
Sorki, nie widziłam tamtego postu. Jak sobie pomyśle, że te stare dziadygi ślinią się do takich młodych dziewczynek, to aż mnie coś bierze! zboczeniec i tyle...pedofil!

Gość świerzy przykład
naiwaniaro, naprawde osobe 45-letnia uważasz za starca? lol...

Gość allelelellleee
umów sie z nim na randlę i sprawdzisz czy masz rację. Twojemu chłopkaowi daj odpocząć, bo ja cię znam mozalia.pl. Ty mieszkasz w Krakowie a twój chłopak to Kuba który cholernie jest toba zmęczony. I nie rozpowiadaj po szkole o twoich problemach z Maciuszkiem. On do wielu, bardzo wielu dziewczyn tak zaczyna.

Gość mozalia.pl
tu nie ma nic do znaczenia że mnie znasz. Jeżeli jesteś tu tylko po to żeby się ponabijać zemnie to daj se spokój.

Gość Naiwniara___
świerzy przykład...troszkę przesadzam z tymi określeniami...sama swego czasu mialam do czynienia ze starszym facetem..zonatym na dodatek...teraz jakos mnie szlag trafia jak widze takie cosik i od razu się burze...to chore jest i tyle:)

Gość mozalia.pl
Ale jak ja mam go spławić? Rzygać mi sie chce jak on mnie tak rozbiera wzrokiem

Gość Naiwniara___
nie zwracaj na Niego uwagi...aż mnie trzęsie jak to czytam....hihihi ;)

Gość subtelll
jak taki sie przyczepił to mogiła :D:D:D ale z tego co ty wnioskuje to ty jesteś w 3 gimn. i za trzy tygodnie będziesz miec uz spokój :):):):):):):)

Gość mozalia.pl
no tak, staram sie nie zwracać na niego uwagi, ale to i tak nic nie daje. Serio nie daje mu powodów żeby mógł coś sobie pomyśleć...

Gość mozalia.pl
cham sie sam przyczepił i trzyma się jak super glu :(:(:(

Gość Naiwniara___
staremu w spodniach srogo gra, to mu samo nie przejdzie. Skończysz szkołę i będziesz miała spokój:) jakoś G zniesiesz jeszcze

Gość mozalia.pl
postaram się...... :):):):)