Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......beznadziena.osoba..

jak ja mam siebie polubić siebie czyli całą prawda o beznadziejnej O

Polecane posty

:O zadnych atutów :O 1 wrost - stanowczo za wysoka (178-180) co stanowi jeden z największych problemów :( 2 waga dużo za mała zeby być w dolnej granicy prawidłowej wagi musiałabym przytyć 10 kg a zaraaem drugi z najważniejszych problemów :( 3 wymiary : kostka 19 cm łydka 32 cm udo 48,5 cm biodra 88cm talia 66cm 4 pryszcze i wągry i przebarwienia na twarzy - 3 z najważniejszych problemów 5 małe cycyki - 4 z najwazniejszych problemów 6 siano włosy kompletnie nie chcą się ukłądac przy najmniejszym stęzeniu wilgoci kręcą się niby blond ale taki bardziej mysi kolor ogólnie busz choć ujarzmiany przez prostownice :O 7zeby krzywe :O 8 no i to by było z grubsza tyle , choć jeszcze pare rzeczy by się znalazło podsumowujac w każdej kwesti jest jakiś problem:O nwiększośc z was ma tylko jeden z tych problemów a co ja mam powiedzieć od czego zaczac :(?

Gość napalona 88
chyba nie jest z toba najgorzej

jesli chodzi o twoje wymiary, wzrost i centymetry to ja bym tak chciala, uwierz, i byc taka wysoka i miec takie wymiary, ty lepiej idzi do jakies agencji modelek, bo fajny chudzielec z Ciebie:))) zazdrosze Ci i mowie to szczerze:)

nie prawda teraz zeby zostać modelka trzeba mieć prawidłowe bmi po za tym jak mam nią zostac z krzywymi zebami i pryszczami ? jeku czy Wy naprawdę nie widzicie problemu? chyba musiałabym wam pokazać moje zdjęcie :O wygladam kosmiecznie !!

Gość napalona 88
pokaZ

napalona czemu Ty taka rozmowna jestes ?:O nie poakże Wam mojego zdjęcia chyba zartujecie potem na każdej stronie bym była obsmarowywana tkaiej krytyki bym nie przeżyła a po drugie nie mam zdjęc na kompie

Gość a ja powiem tak......
to normalne, kazdy w okresie dojrzewania ma pryszcze, potem ci znikną

Gość a ja powiem tak......
zęby krzywe to do ortodonty po aparacik

nie prawda nie kazdy ma takie pryszcze jak ja ehh widać e się na tym nie znacie :o ale ja nie chce teraz nosić aparatu :o dopiero bym była pośiewiskiem :o

Gość a ja powiem tak...
mialam na mysli nie taki aparat do stalego noszenia, tylko taki do zakladania tylko na noc. duzo tanszy jest.

Gość a ja powiem tak...
to chyba dobrze ze jestes szczupla, wolalabys byc gruba?

po co od razy popadać w skrajności w skarajnosć wolałabym byc normalna te aparaty na noc to tylko do 13 roku życia :O

Gość kurnachatka
:D poczekaj za pare lat zaakceptujesz siebie a narazie idz chociaz do dermatologa i nie piskaj

chodze do dermatologa :o bez leków wygladała bym jeszcze gorzej ;o