Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitka26

Jedyna rada dla zdradzonych kobiet, które cierpią po facecie - SPRAWDZONE!

Polecane posty

Byłam z facetem 9 lat..........- bylo ok.....miałam przjaciółkę 20 lat.........zwierzałam się jej, byłyśmy jak siostry............ Jestem teraz sama............mój facet przespał się z moją przyjaciólką na prywatce.............GORSZEJ rzeczy nie można doznać RADA?Aby zapomnieć? Inny facet, inne zainteresowanie, uwierzcie mi - przechodzi..........fakt faktem nie od razu, ale skutecznie i na zawsze.........

TAK potwierdzam!dokladnie rok sie meczylam..I nagle przeszlo jak reka odjal. Praktycznie z dnia na dzien. Juz drugi raz tak mam. Na nieszczesliwa milosc najlepszym lekarstwem jest nowa :)

Gość elciunia
nie zgodze isę z tym że lekarstwem na zranioną miłość jest nowa miłość. ja bardzo kochałam mojego chłopaka,on poznał moją przyjaciółke i się zakochał a ona bez zastanowienie wpadła mu w ramiona...ja po tym chłaopaku byłam już z 3 chłopakami i żadna z tych miłości nie sprawiła ze odkochałam się w moim byłym...czas mija a ja kocham go nadal. po rozstaniu zakochiwać się poto zeby zapomnieć jest głupstwem,to daje poczucie winy ze kżywdzi się tą drógą osobe. człowiek czuje sie wyety tak jakby wykarzystywał tą drógą osobe.....nie radze:) pozdrawiam

Gość ja dostałam
a ja wam powiem, że jak to byla prawdziwa miłość, nie fascynacja, pożądanie i zauroczenie to nigdy nie mini,e ja kocham faceta 10 lat