Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

DZIWNÓW co sadzicie o wakacjach tam???????????????????

Polecane posty

Ja polecam. Bardzo fajnie tam jest. Jak jeżdzę nad morze to do Dziwnówka na pole kempingowe, a potem codzienne spacery brzegiem morza do Dziwnowa na fląderkę :)

Gość domi26
Nikt wiecej tam nie był na wakacjach???

Gość tak taka
A ja polecam Dziwnówek :) Jakoś lepiej mi się tam podobała niż w Dziwnowie :) Jak ja byłamw zeszłym roku w mju w Dziwnowie ... to takie straszne pustki były ... nudy ... Za to w Dziwnówku by ło super i wesoło dużo dzieci - kolonie). Polecam:)

Gość domi26
Dzieki za odpowiedzi. A może ktos mi jeszcze cos doradzi

Gość samael
mieszkam 12km od Dziwnowa /Kamień Pomorski/- jak dla mnie za dużo tam betonu jak na miejscowość wypoczynkową. Osobiście polecałbym Pobierowo

Fantastyczna miejscowość ! A przede wszystkim piękna i czysta plaża bez zapachu ryby :O Piękne wyjście - falochron ...... Bardzo miła miejscowośc bez zbędnego snobizmu:O polecam!!

Fakt, Pobierowo lepsze, całą dobę coś się dzieje, takie bardziej nadmorskie jest, a jednocześnie dookoła pełno ośrodków, gdzie jest cisza i spokój. Ja chyba Pobierowo lubię najbardziej ze wszystkich nadmorskich miejscowości.

a ja bym chciała nad morze, ale tam gdzie na plaży będzie mało ludzi. Chyba się filmów naoglądałam, ale marzą mi się wakacje w takim miejscu, gdzie kawałek plaży i morza mielibyśmy tylko dla siebie. Jest to wogóle możliwe w Polsce?:D Bo jakoś nie umiem/nie lubię wypoczywać wśród tłumów z dziećmi i dlatego jeżdzimy na suwalszczyznę, którą uwielbiam, właśnie z tego powodu..cisza i spokój..

Jest takie miejsce :D W Mrzeżynie, trzeba przejść na drugą strone kanału i tam jest plaża która kiedyś należała do wojska, od paru lat udostępniona. Ludziom nie chce się tam chodzić, chociaż to prawie przy centrum, mało kto też o tym wie... tam jest cicho i spokojnie, jak na pustyni :D

Gość daleko mi do ideału z bytomia
ale jak pojdzie tam mama trojeczki ze swoja ekipą to juz zrobi sie tłoczno i tam Rafinko ty wiesz jaka ona ma duzą rodzine?

Gość daleko mi do ideału z bytomia
hahahahahahaha i juz po pustyni mrzezynskiej

Hehe, ja się w tym roku tam nie wybieram, to mi tam laska :D, może być tłoczno. Zresztą ja akurat lubię tłok nad morzem, to cały urok. Jak chcę cicho to jadę nad jezioro :D:D:D