Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrona

Ile zapłacić pani która ugotuje

Polecane posty

Urządzam w domu chrzciny na 15 osób i chcę zatrudnić panią która ugotuje obiad,pomoże przygotować sałatki itp. , na bieżąco będzie zmywać itp

Gość 7 zł za godzinę

pewna pani za taką obsługe bierze 100 zł,to zależy czy będzie tylko pomagać czy będzie musiała wszystko sama robić,ale 100 zł jest ok

Gość 7 zł za godzinę
dla tej pani im wiecej tym lepiej a to duze miasto? no i co ma ugotowac na danie glowne? w sumie moze z 10 zl/h

ostatnio byłam na komunii gdzie była taka pani właśnie tzn piekła, gotowała, podawała jedzonko i zmywała pracowała dwa dni przed komunią (ale u siebie w domu) i potem na komunii do 18 moja ciotka zapłaciła jej 250 zł bo taką miała stawkę nie wiem czy to dużo czy mało ale mieszkam w małym mieście (ok 40 tys mieszkańców)

tzn u siebie w domu piekła placki i robiła mięsa bo nie lubi w niesprawdzonych piekarnikach tego robić (podobno każdy inaczej piecze :D )

Mieszkam w Łodzi. Na obiad myslałam zrobić jakiś standardzik typu rosół, na drugie ziemnaczki , 3 rodzaje surówek, dwa rodzaje mięsa, oprócz tego sałatki, półmisek z serami. Tort zrobi moja babcia, może jeszcze jakieś ciasto będzie. Ta pani miałaby zrobić obiad, również surówki, może sałatkę jakąś no i zmywać. Więc przyszłaby do nas rano, chrzest jest o 13.30, myślę, że o 18 już wszyscy sobie pójdą. Czyli ok 10 godzin pracy.

W ogóle najchętniej zrobiłabym cos lekkiego bo pewnie będzie upał, ale te wszystkie babcie i dziadki muszą mieć normalny obiad ze schabowym :O Będzie sałatka owocowa, i dużo owoców. Nie chce mi się strasznie, jak myślę o tej imprezce

Gość ja dzis bylam na komunii
komunia na 40 osob 2 panie ugotowaly kupe zarcia (chyba 4 dania na osobe), zrobily salatki, ciasta, herbate/kawe, byly przez cala komunie (od ok 11 do ok 19) i wziely 500 zl

Dzięki za odpowiedzi :) Już mam jakąś orientację

dobry pomysł z tym pieczeniem u siebie..faktycznie do każdego piecyka trzeba się przyzwyczaić.. Ja aktualnie walczę z moim :/

Gość takie panie zwykle
roia to zawodowo i maja juz swoje stawki, mysle, ze ponizej 100 zl za dniówke nie znajdziesz, pozdrawiam :-)

Gość straszne zdzierstwo
300-400 zł, przecież to chamstwo płacić stówkę za obsługę siebie. Sama nie możesz ugotować?!