Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsfsffsdfsdf

Dlaczego gdy chodz trochę się wzbijam - Matka sprowadza mnie do punktu zerowego?

Polecane posty

Gość fdfsfsffsdfsdf

Czuję się juz taka bezsilna.. Gdy chodz troszke się wzbijam matka zawsze potrafi mnie mocno sprowadzic na dół. Gdzy rzuciłam studia - za które sama sobie płace ,cięzko pracując ,Nie dawała mi zyc przez pół roku.Nie skótkowały tłumaczenia,ze nie czuje się dobrze na tym kierunku,nie interesuje mnie to I szkoda mi czasu i pieniędzy na cos co nawert nie jest opłacalne w przyszłości. Ona uważa ze studia obojętnie jakie !!! A jak sie nie bede uczyc to bede zapie**alac w sklepie i tak cały czas.. Zaraz po maturze musiałam isc do pracy - nawet nie miałam wakacji...ciezko było...i smutno..W tym roku chciałam wyjechać na działke do nas..Ale dzisiaj mi powiedziała ze MAM sobie to przemysleć - czy mnie stać na nie - bo musze dac jej pieniądze ,opłacic tel i internet i zapłacic rate za komputer Na odpowiedz czy mi pozyczy powiedziała NIE. Jest mi smutno.. Czy ze mną cos jest nie tak ??

Gość katarina3
nie masz wredna matka, toskyczna, wyprowadz sie stamtad zakochaj sie i załoz własna rodzine..

Gość katarina3
tzn miałbyc .//tal z Toba wszytsko ok, ale z Twoja matka nie!twoja matka jest wredna1