Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka bardzo neutralna

Dlaczego wszyscy ulegają nagonce mediów na panujący Nam rząd.

Polecane posty

Gość obserwatorka bardzo neutralna

Zaraz zapewne pojawią się posty o moherze itp. co jest juz nudne do obrzygania...ale mimo to osmielam się napisać, ze to co robią media to zwykła propaganda. W wyborach głosowałam na PO i na Tuska....wygrały Kaczory, trudno, stwierdziałm tylko, ze zawsze to lepiej niz jakiś czerwony. Teraz jestem po prostu zniesmaczona, przede wszystkim głupotą ludzi. W kraju nie zmieniło się nic, oprócz nastawienia tv, gazet...plują, obsmiewają, a pytam gdzie byli gdy krajem rządziły takie złodzieje jak Kwach i jego świta?! wtedy wszystko było ok! bo pięknie mówi, ma elegancką żonkę i w ogóle sam jest taki piękny heheheh nikogo nie interesowało, ze nakradli ile wlezie, że te afery to w 90% ich zasługa, nie słyszeliście, nie widzieliście, nie chcieliście słyszeć, wiedzieć. teraz nagle Polska przebudziła się, wszystkim jest źle, wszyscy stąd uciekają, a ktoś w ogóle pamieta jak było przed 89? a ja zamiast tego słyszę w głosach niektórych nostalgię, przecież za komuny było wspaniale! nóz w kieszeni się otwiera prosze Państwa. życzę trochę bardziej otwartych umysłów:-o

Gość ja też nie wiem
czemu jest nagonka na nasz wspaniał rząd ? Gertych samo dobro jego innowacyjne pomysły sa świetne ! Na Lepera tez ten niedobry sąd się uwzioł . Nie rozumiem . No i to że Gorgr Bush chciał rozmawiać z Wałesą a nie Kaczyńskim to prowokacja ! Jak oni mogą !!?

Wcale nie twierdze, ze kiedys bylo pieknie, ale nienawidze nietolerancji oraz grania na uczuciach patriotyczno-chrzescijanskich, ludzie rzadzacy dzis Polska to banda ograniczonych populistow. Na szczescie mechanizmy demokracji sa zbyt mocne, aby Kaczory , leppery czy inne giertychy mogly je naruszyc, mam nadzieje, ze ta farsa to tylko krotki okres w procesie demokratyzacji Polski postkomunistycznej.

Gość mówmy o faktach
kto udowodnił , Kwaśniewskiemu przekrety ? Czegoś nie wiem ?