Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wam się dziwie

Narzekacie że jesteście samotni, to czemu się nie umawiacie?

Polecane posty

Gość a ja wam się dziwie

przez kaffe, o2, czy net, czy gg, i inne randki online? Siedzicie i teorie swe prawicie, umawiać sie i na randki! Już!

Gość sorryale wiekszosc na randkac
to nie urazajac nikogo ...leszcze :classic_cool: jestem zalogowana na sympatii , randkach itepe... niestety 1% tych, ktorzy do mnie pisza...w ogole ma szanse na spotkanie ... reszta to .... :O ja pracuje, mam swoje obowiazki ,wiec nie moge sie spotkac np. o 16 , jak mi ktos zaproponowal... jak powiedzialam ze ok.19 , to uslyszalam ze za pozno :D :D :D :D (na dobranocke by nie zdazyl ;)))) ) mam 26 lat i spore wymagania (utrzymuje sie sama, wiec nie chodzi mi o sponsora :P ) ... wiec ... nadal szukam i nie trace swojego czasu na jakies beznadziejne osobowosci ;)

randkom, sympatiom - mówię stanowcze NIE (nie chcę mi się już nawet uzasadniacz dlaczego). na kafe siedzą prawie same zdesperowane kobiety :) (a jak się już zdarzył tu b. fajny pan, to z 2. końca kraju...i ta sytuacja powtarza mi się najczęściej...w ogólności w necie.) zostaje gg, ale ciężko trafić tak z wyczucia na wolnego... więc jednak pozostanę przy realu :) 🖐️

Gość TO NADAL ZOSTANIECIE STARYMI
PANNAMI! Obniżcie wymagania!!!

ja tylko mogę podwyższyć bo ciężko obniżać coś, czego się nie ma :) chemia będzie albo nie, i na to nie ma się wpływu 🖐️

Gość no i tak
Zakamuflowana - masz absolutna rację, też już do tego doszłam. Długo trwało. :O

Gość dlaczego net nie
??? ja tu poznalam milosci zycia :) miejsce , jak kazdo inne.

Gość no wlasnieeeeeeeee
prawda w tym ze nie ma sie z kim umawiac, same dziewczyneczki leszczyneczki nie urazajac nikogo ;) Portale czy sersiwy randkowe odpadaja inne formy zreszta tez.

Gość dlaczego net nie
co znaczy dziewczyneczki leszczyneczki? Okresla kobiety na randkach czy tych nibymezczyzn ?

Gość facet z krwi i kosci
3/4 kobiet tak robi zdjecia aby ukyc gruba dupe, nieciekawa twarz itp. Jeszcze nigdy sie nie zdarzylo aby laska byla chociaz w przyblizeniu tak ladna jak na fotkach. oszukujecie i tyle

Gość facet z krwi i kosci
Jak macie gruba dupe to na zdjeci uwidac tylko buzie i ewentualnie duze cycki, jak nieciekawa twarz ale fajan figura to zdjecia z daleka i w mini itp, jak brzydka cera to zdjecia czarno biale ( 3/4 ma juz czarnobiale)

Gość a w realu ty mu pomagasz
?

Gość no wlasnieeeeeeeee
Okresla kobiety, zreszta to bez znaczenia bo wszystkie i tak maja "nie szukam" , "jestem tu tylko dla zabawy" a jesli juz sie jakims cudem trafi to i tak nic z tego nie wychodzi.

Gość hehe to o czym pisze
facet z krwi i kosci to sama prawda kiedys to byla fajnie ukazane na joemosnter.org

Gość nie dotyczy
jak to znajde (malo prawdopodobne) to podrzuce linka i zmienisz zdanie ;)

Gość donica
a ty co tak rozliczasz polski narod ale zes siedo romana upodabniasz