Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczn ajest własnie

CZY PANUJE MODA NA BLADE CIALO W TYM ROKU?SAME POMYŚLCIE !!!

Polecane posty

wszedzie gdzie widze foty z cannes i słynnych gal widze sławne i zajebiscie sliczne aktorki jak angelina jolie ,zeta ,bellucci ,johansson.i ii\nne i WSZYSTKIE ONE SĄ BALDZIUTKIE I NIE OPALONE..TO MI DAJE DO MYSLENIA..normalnie szok..sukienki wydekoltowane cholernie a skór a biala..czy wy tez to zauwazylyscie? angelina jolie nakazdej gali pojawia sie nieopalona akiedy byla..

Ja się nie opalam, szkoda mi jakoś skóry, a może powinnam, bo jestem blada. Solarium też odpada, nie dam się zamknąć w tej skrzyni :O

Gość bla bla bla...
TE aktorki zawsze są blade, to żadna moda. a blade ciało większości społeczeństwa wydaje się równie nieatrakcyjne co mocno opalone więc kogo moda obchodzi. grunt to dobrze wyglądać - całokształt

no też to widze jak oglądam foty w necie:):) u nas w POlsce Jak ktos jest blady to jest nietrendy ale tam juz to doceniają ze w modzie jest bladosc skóry tylko polska jest zacofana i tandetna.

Gość już w myślach słyszę te
określenia: "jejku, ale Murzyn". Co roku jest to samo :-)

Gość Mary Any
Nie cierpie opalenizny, stawiam na bladosc, nie chce wygladac jak pomarszczona chusteczka w wieku 30-40 lat a nawet 50-60 brrr

Gość pirnii
Troche dziene,ze angelina jest blada,bo ona ma ogolnie ciemna karnacje ,wiec jezeli jest blada to uzywa jakichs kosmetykow aby ukryc swoja ciemniejsza cere.

Gość ja mam ciekawe zycie
ja sie nie opalam bo mi sie nie chce i jestem strasznie blada ale mi to nie przeszkadza i w dupie mam czy to jest modne czy nie ...

Gość gfdfgdvg
angelina jest jak sciana biała..

Gość papilo_
jak sie jest szczupłym i ma sie ładna figure ,no i ładna skóre to mozna byc bladym i na pewno nikt nie powie ze sie nie jest trendy i ze sie jest brzydkim. Ale jak laska ma tłuszczyk-ramiona, nogi i innych wiadomych miejscach to juz to bardzo brzydko wyglada.No i jak na skórze sa wypryski, przebarwienia i pekaja krwinki i takie tam to ta bladosc tez brzydko wyglada.Mozna sie opalac z umiarem i ładnie wygladac.Blado tez mozna ładnie wygladac ale nie wszystkie kobiety moga se na to pozwolic.Co innego jak laska jest z tłuszczykiem czy ma brzydka skóre ale jej to zwisa- to niech se chodzi jak chce, to tylko o niej swiadczy.

Gość ło matko co to znaczy
"pękają krwinki" hahahahaha :D

Gość papilo_
o boze to z pospiechu miało byc naczynka

Gość *Dominika*
A ja wlasie lubie sie opalac i miec opalone cialo a nie swiecic bledoscia. Moda modą nie zawsze trzeba za nią slepo podarzac. ale racja, zanim to dojdzie do Polski to duzo czasu uplynie

solarium tez kosztuje ..................a ludzie zaczeli oszczedzac

Gość ło matko no
nie ma nic gorszego niz blade " morswiny" które uwazaja ze sa cool bo sa blade a wygladaja z tym tłuszczem okropnie.

Gość a po co czekać aż nadejcie
moda na bladą skórę? Ja się nie opalam i mam gdzieś czy jestem jeszcze niemodna czy już modna (no bo nie wiadomo czy ta moda nadeszła czy dopiero idzie:) )

Gość tak taktak-
Blade nie znaczy piekne, trzeba miec piekne zeby pozwolic sobie na blade.

Gość i od razu
Czy moda jest aż taka ważna? :) Chvesz być blada - ądź, chcesz być skwarką - bądź. chcesz sie maziać samoopalaczem - maziaj

Gość fakt polska to wieś
i tak jak kiedyś najważniejsze żeby nie wglądać wieśniacko (wg hmm czyżby miejskich? wątpie.. bledzizn) czyli na dzień dzisiejszy zdrowo i atrakcyjnie - niee.. zero opalenizny (żadnej! nawet minimalnej) bo cię zjedzą że jak ty wyglądasz:O sorry to niczyja wina że macie blade jak dupa karnacje i nie opalicie się za nic, albo na czerwoną krewetkę - fakt - wtedy lepiej być bladym.. ja mam oliwkową karnację, szybko łapię słońce, poza tym lubię się opalać i być opaloną (nie czrną jak po solarce czy żółtą po samoopalaczu) tylko swoją własną opalenizną. nie iwem jak moda, ale faceci widać za waszą modą nie podążają, bo nie mogę opędzić się od nich, w przeciwiństwie do "jaśniejszych" koleżanek (nie mam południowego typu urody, absolutnie, tylko ta karnacja ciemnawa) wracamy do XIXwieku.. nie zapomnijcie dziś wielkich okularów (większych od waszych staników najlepiej) i parasolek - zeby was to wstrętne słońce nie opaliło brr :O

Gość no własnie
chcesz sie opalac badz opalona , chcesz bladziocha to bądz to bądz ,chcesz sie maziac samoopalaczami to maziaj-wszystko mozna robic dla urody ale z umiarem bo skwarki brzydko wygladaja i staro, przesadzony pomarańczowy samoopalacz jeszcze gorzej i wstretnie wyglada niezadbane,nawet lekko podtłuszczone blade ciało.wiec nie gómy za moda ale dostosujmy mode do naszych ciałek.

Gość jaśminOWA
moda na bladosc -ok, ale zauwazcie ze te wszystkie aktorki sa zgrabne ,maja zadbana skóre i pieknie im w tej bladosci a u nas w Polsce wies nie dlatego ze bladosc nie dotarła ale dlatego ze blade sa te co im sie niechce opalac i sa grube (te lekko grube tez ) i ciało maja brzydkie,zwisajace,opryszczone itp.No sory ale cos takiego niemoze byc piekne.Ale jak sie ktos opala ( z umiarem ) to przeciez to o wiele ładniej wygłada jak taki morswin jak to ktos napisał.Głupie pedzenie naoslep za moda -NIE.

Gość dododomi
Trzeba mieć piękne ciało żeby pozwolić sobie na bycie bladym? Opalona grubaska będzie zawszel grubaską, niezależnie czy jest opalona czy nie. Nie mam nic do osób z nadwagą, chciałam tylko zilustrować przykład :)

Gość do landrynki truskawkowej
A przyznaj sie ty dbasz o swoja skóre o ciało czy zaliczasz sie do morswinów?I czy jestes taka idelna ze np. niepalisz papierosów nie pijesz alkoholu nie zazywasz innych uzywek-przeciez to wszystko tez szkodzi ciałku i organizmowi ,Jestes taka ideakna?????

Gość dododododododo
Tak ale postaw obok siebie opalona grubaske i blada grubaske -która bedzie lepiej wygladc????? I nie chodzi tylko o grubaski, ale z pozoru szczupłe dziewczyny ale maja np. grubsze ramiona lub pryszce ,lub plamy, popekane naczyńka itp itd.Wygladaja blado brzydko.

Gość dododomi
Hmmmm.... może masz rację, tylko, ze większość, ogromna większość z nas nie ma idealnego ciała. To co, mamy się wszyscy opalać?

ogolnie jest trend na bladość, naogonka na raka skóry, czerniaka i zmarszczki zauważyłyście, ze jak mowa o opalaniu to broń boże solarium lub naturlane słońce promowane sa tylko i wyłącznie kremy brązujące i te kabiny natryskowe, nie pamiętam nazwy

Gość *Dominika*
Na starosc i tak kazdy bedzie pomarszczony:P wole sie teraz ladnie opalac bo moja skroa latwo lapie slonce i opalam sie na brazowo. a jak bede stara to i tak i tak bede miala zmarszczki:P