Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabsia

KOCHAMY PSIAKI!!-KLUB MIŁOŚNIKÓW

Polecane posty

Gość żabsia

Kto tak jak ja kocha psiaki,uważa je za najlepszych przyjaciół? macie swoje pieski? piszcie jak mają na imię wasi milusińscy,skąd je macie i za co je kochacie!!

Gość żabsia
hmm...trudno,może Tobie sie nie podobają,ale być może innym się spodoba!

Gość 543215
A mnie nie. I napisze jeszcze, że wczoraj moja sunia, goldenka, przeszła ciężka operację. Miała ropomacisze, ktorego tak sie obawialam. Ale juz jest wszystko dobrze. Chodzi po mieszkaniu w plaszczyku i szuka żarcia. Wczesniej jeśc nie chciala bo była bardzo chora. Zabulilam 420 zł i to jeszcze nie koniec. Dzisiaj jadę do kontroli i znów zaplacę. A dlaczego? bo kocham moja sunię za jej niezwykly charakter.

Gość 543215
Sorry. Nie, tzn, że mnie nie rozpierniczają. :))

Gość ja wam powiem
o zesz kurna! mnie tez takie rozpierniczaja :o

Gość wkurza mnie taka moda
na: amstafy, yorki, beagle i goldeny.. wszyscy tylko zapieprzają z takimi, a inne biedactwa się usypia :O

Gość żabsia
pozdro dla Twojej suni,oby szybko wróciła do zdrówka:)

Gość żabsia
powiem szczerze,że sama nie kupiłabym rasowego psa...nie to ,że mi się nie podobają,po prostu jest tyle nieszczęśliwych kundelków w schroniskach,że nie umiałabym...sama mam taka małą sunię uratowaną przed schroniskiem.jest z nami juz 7 lat!!!

Gość ja wam powiem
nie no padne! pieseczki se jeszcze peda pozdrawiac! moze teraz 543215 ma pojsc do tej suni i powiedziec "suniu, zabsia z kafeterii Cie pozdrawia" a sunia pomerda ogonkiem i powie "och jak zajebiście" :o:o ponizej krytyki a myslalam ze to ja zycie przegrałam :o

Gość wkurza mnie taka moda
a ja wam powiem--> weź sobie coś na uspokojenie albo porządnie wytrzep kapucyna bo zeby takie rzeczy przeszkadzały to trzeba być jebniętym :O

Gość żabsia
do ja wam powiem--->czemu sie czepiasz;( 543215 ma chorego psiaka więc życzę by szybko wrócił do zdrowia a te pozdrowienia to wiadomo ,że nie dosłownie,taka jesteś ograniczona,że sie nie domyśliłaś?! a tak w ogóle,skoro ten topik jest dla Ciebie taki żałosny to tu nie zaglądaj,nie ma przymusu;ale nie nabijaj sie z tych którym on sie może podobać:(

Gość 543215
Zabsia Dzięki. Nie przejmuj sie takimi co nie cierpia zwierząt. To ich problem. Jesli chodzi o mode to w moim przypadku trudno tak to nazwać, bo moja psina ma już 10 lat. :) A zawdzięczam jej bardzo duzo. To, że taka rase wybrałam to nie jest przypadek. Generalnie boje sie psow, a kundlelki sa nieprzewidywalne. Szukałam więc rasy jak najmniej agresywnej i taka znalazłam. To nie moda.

Gość 543215
Acha. I moja suna nazywa sie I'm Ivy z Leśnych Ostępów. Wolamy na nia Ivy, Iwilina, Gruba, Bymbulka albo Swinia. :D:D:D

Ja tam lubie w sumie wszystkie zwierzęta. Moja suczka ma na imię Lea, kundel wilczuropodobny :) znalazłam ją na śmietniku jak miała 3 tygodnie, dobrze że ją usłyszałam, bo nie wiem w czyje ręce mogłaby wpaść. Żałuję tylko, że w Polsce nie ma SPCA , ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. Do wszystkich niezainteresowanych tematem: NIE CZYTAJ, jest duzo innych ciekawszych topiców na kafeterii, po co się zmuszać, żeby dokuczać innym? dziecinada :) A Ty się żabsia nie przejmuj takimi uwagami :) przeczytaj, zapomnij ;) Pozdrawiam.

Gość 543215
Ci co nie cierpia zwierzat powinni choc raz pojechac do kliniki i zobaczyć jak te biedaki cierpia, jak sie boja, jakie są zestresowane. I trzeba zobaczyc tych wlaścicieli jak sa zatroskani i jak kochaja swoje zwierzaczki. Spotkalam wczoraj pania, ktora regularnie przychodzi do tej kliniki z kotem chorym na raka nosa. Jak ten kot sie bał i jak sie do niej przytulał. Niesamowity widok. Widzialam dwie panie, ktore ponad 6 godzin czekały na kota, bo "życzliwy" sasiad zdruzgotał mu nogi i lekarz skladał tego kota przez kilka godzin>

Gość żabsia
:( jak można zrobić krzywdę zwierzakowi,daj spokój:(

Gość Aniula17
Owczarki niemieckie to jest to:D

Gość żabsia
owczarki są super,to prawda:)

Gość żabsia
owczarki i w ogóle inne psiaki owczarkopodobne,tzw.wilczury sa sliczne.

Trzymajcie sie ciepło miłośnicy psów, ale kafeteria to nie miejsce dla mnie, wracam na IRCnet Pozdrawiam.🖐️