Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

dlaczego kurwa??????on mi na to nie pozwala

Polecane posty

mój chłopak nie pozwala mi kurwa chodzic w krótkich spodenkach i miniówach ani w bluzkach z dekoldem i tez z odkrytym brzuchem pojebało go zupełnie naprawde!! dodam ze mam zgrabne i fajne ciałko wszystko jak trzeba mogłabym troche przytyc ale to szczegół. nie wiem dlaczego jak myslicie??boi sie ze inni podniecą się m=na widok odkrytego ciała czy co????

Gość no ja tez bym nie pozwoliła
wyjść komuś w bluzce z głębokim dekoldem :P na dekolt bym się zgodziła, na dekold nigdy :P

Gość jesteś jego własnością

Gość jorguś p.
zmien chlopaka, ja zglaszam swoja kadydature, ale pierwej musimy sie poseksić, by sprawdzic czy jestesmy dopasowani jurgen.prochnov@wp.pl

Gość bo on uważa się za macho

Gość o jezu *
no to się przyzwyczaj do nie chodzenia w takich rzeczach, a dlaczego ci nie pozwala, to sie go zapytaj, a nie tu nam dupę trujesz :-p

Gość bo wie że zadrzesz sukienke
i dasz pierwszemu lepszemu :O

Gość popatrz w lustro-czy taki pasz
tet z krzywymi nogami może tak chodzić :O

i jeszcze wkurwia mnie to ze ogląda sie własnie za takimi rozebranymi pannami jakby mi sie pozwolił tak ubierac to debil by sie nie musiał oglądac ale wiem ze tym robi mi na złość bo nawet na marne sie patrzy

Gość krecik1976
najwyrazniej Ci nie ufa....

Gość uben
takiego sobie wybralas. Pewnie imponowal ci swoja sila, stanowczoscia, itp. Teraz nie narzekaj.

Gość o jezu *
no to chodź w tych rzeczach, co to twój tatuś, że ci nie pozwala, a ty się tak dajesz :-p oj dzieci, dzieci :-p

Gość Onan Barbar
ja swojemu facetowi też nie pozwalam chodzić w butach na obcasie. jestem zazdrosny, nie dziw mu się. jak jesteś niezłą, atrakcyjną świnią, którą kazdy facet chciałby wyruchać, to jego reakcja jest zrozumiała

Gość o jezu *
no to chodź w tych rzeczach, co to twój tatuś, że ci nie pozwala, a ty się tak dajesz :-p oj dzieci, dzieci :-p

Gość ele20
bo twój chłopak ma ojej w głowie, ty chyba nie

ale czy ja powiedziałam ze tak nie chodze nierozumiem tylko co to mu przeszkadza??on nie chce mi powiedziec

Gość krecik1976
xxx... jak cie widza tak cie pisza..... a moim zdaniem jak cie czytaja tak cie oceniaja... twoj styl pisowni jest porazajacy jak na kobiete... mozliwe ze odbija sie to w twoim wygladzie... no a jak ci nie pasuje to zerwij ze swoim chlopakiem i chodz i bez majtek... Zauwazmy ze nie ma tu twojego chlopaka, nie znamy jego zdania na ten temat i biedak nie ma sie jak bronic... pozdrawiam i zmykam bo nie lubie jak kobieta przesadza z wulgaryzmami... to tanie...

Gość walerka tre
rzuc go i tak juz go nazwales tu kilka razy debilem i po,jebem publicznie wiec widac niezle ci na nim zalezy. poza tym wyrazasz sie jak panna spod latarni i marzy ci sie taki styl ubierania wiec moze po prostu zamiast jednego miej kilku i pieniadze z ich obslugi:P

Gość **ADHD **
xxxx ty po prostu jesteś rozbestwioną gówniarą, której ojciec nie wpierdolił kilku pasów.

Gość o jezu *
i pewnie jesteś brzydka i gruba :-p i słusznie, ze facet nie pozwala ci chodzić w takich ciuchach :-p

Gość xxxx
aaaaaaaaaaa

Gość Ewelunia
nie przejmuj sie mi facet tez tak nie pozwala chodzić, to znaczy ze jest o ciebie zazdrosny i niechce cie stracić

Gość Heineken
pewnie straszny z ciebie pasztet i gośćsię wstydzi, a tak zakryjesz obleśne cielsko szmatami i jest giit:)