Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lklk

Smiesza mnie ZDROBIENIA jak pazurki,tipiski.to pisa osoby z małym rozumkiem

Polecane posty

Gość lklk

cytuje jedna tego typu megagłupia wypowiedzi..wszystko jest zdrobionione jatezALA "smakoszko mam podobnyDYLEMACIK,chcialabym byc seksi i kobieca,ale nie plastik i tips girl u mnie jest tak czyste WLOSKI( dlugie w konskimOGONKU najczesciej), jestem szczupal,ale niska,wiec BUCIK na OBCASIKU ,latem szpilka,obecnie ONCASIK ok 5-6 cm, SPODNIZKI przed KOLANKO,czesciej spodenki(dzinsy), eleganckie SWETERKI lub bluzki, deliatna bizuteria lub jakies wisiory z kamieni lub kosci sloniiwej,no i deliatny makijaz, tusz do rzes, troche pudru brazujacego na kosci policzkowe i blszczyk, PAZURKIi srdeniodlugie w kolorze cielistym, ew ciemna sliwka lub wisnia(rzadko),zero solariu"m,chcialbym cos jescze poprawic ale nie wiem co? pozdrawiam... kurde...same dylemaciki, obcasiki,sweterki,kolanka,obcasiki...A PAZURKI mnie rozwaliły..pazurki to moze miec kotek..a nie jakas baba z forum.. W ttym zdrobniałym świeciku..wszstko, zdaje sie byc takie malusie, cukierkowate,słodko pierdzące..takie dziecinno -inantylne głupowate..TYLKO, ZE W DOROSłYM SWIECIE..sam obcasy..SPODNICE,KOLANA,SWETRY,PAZURY I OGONY!!a nie..ich zdrobnienie...w pracy tez taka Pani dostaje małą sumkę wypłatki..nie ma piersi..lecz (małe cycuszki) NO I PRZEDE WSYSTKIM MA ROZUMEK:)A NIE ROZUM HEHEHEHE a

Gość Szalowa blondynka Romualda

Gość dupeczka Leninka

Gość lklk
tak zgadzam sie, ze osoby ktore uzywaja zdrobnien..tipsiki,komoreczki, ogoreczki,pieniazki..maja rozumek:)a nie rozum

Gość megagłupie to jest
ta panienka to pikuś :D w końcu próbuje byc pewnie urocza Mnie zawsze rozwalało jak "poważny" ekonomista albo minister mówi o PIENIĄŻKACH w telewizyjnym wywiadzie... z miejsca bym takiego zwolniła :P

Gość donica
a ja nie lubie jak laski pisza na necie cioooooooooo niooooooooooo gownooooooooo

Gość kaffam cie