Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karen7

powiększenie piersi .. poswięccie 5 sekund Zeby skomentowac

Polecane posty

Chciałabym Się od Was dowiedzieć do kiedy wam rosły piersi .?\\\". bo jestem załamana mam prawie 16.5 lat a biust jak 5 klasistka jest mi strasznie zle z tego powodu .. poniewaz nie moge kupić sobie fajnych bluzeczek sukienek bo wszystkie \\\"wiszą\\\" Czy wam Drogie panie zaczął rosnąć biust dopiero ok 17 roku Zycia ... ? słyszałam Ze jak sie bieerze diane 35 to biust rosnie .. ale niewiem czy branie tych tableterk w takim wieku jest bezpieczne .. pozatym po odstawieniu biust chyba maleje ,tak? .. ehh poradzcie mi cos prosze .. pozdrawiam serdecznie :*

mi gdzieś tak w 5 kl przestał rosnąć i zatrzymał się na aa :( teraz mam 21, brałam rózne anty, nic nie \"działało\" w tej kwestii.. napiszę ci na maila uwagi na ten temat ok?

ehh no to niezle :( .. kurde a jak Ty do tego podchodzisz ? niemasz takich mocno komplekssów jak ja ? bo ja to straszne ....jest mi z tym zle ..zazdroszcze innym dziewczynom .. ja się zqwesze obawiam tego ze zaden chlopak mnie nie zechce .. a uwagi napisz tutaj bo askutalnie poczny niemam

Gość czego sie dolujesz jak mloda
jestes jeszcze ci urosna po co ci teraz piersi czekaj!

pociesze cie :D ja wieku 17 lat praktycznie nie mialam piersi... jak mialam 18 to mialam rozmiar 70A teraz mam 23 lata i rozmiar 75E - piersi rosły mi tak rozmiar na rok zadnych tabletek nie brałam wiec glowa do gory :D

dzięki Wam dziewczyny .... ale one znowu mogą zacząc rosnąc jak soją w miejscu od 2 lat ?

Gość ja probowalam juz
mloda jeszcze jestes, ja w Twoim wieku tez nie mialam jakis olbrzymow. w wieku 17 lat zaczelam brac tabletki anty ( w moim przypadku novynette) i biust ladnie sie powiekszyl, mialam takie wieksze 75b, czasami staniki c wychodzily. potem zmienilam tabletki (cilest) i teraz mam po prostu 75b, i przed okresem zawsze mi sie robia ogromne i ledwo co sie mieszcza w staniku:P a znam dziewczyne ktorej chyba jakos w wieku 18 lat piersu urosly do rozmiaru d

wszystko sie moze zdazyć.... skoro mi jeszce rosna w wieku 23 lat :/

Gość posiadaczka AA

no nie wiem czy tak fajnie ociazenie dosyc spore dla kregoslupa ( po oprocz piersi to ja chudzinka jestem 0 no i rozstepy - niestety nowe wlokna kolagenowe tworza sie tylko do 20 roku zycia wiec w moim przypadku jakikoliwek wzrost wiaze sie z nowymi roztepami... dobra nie marudze juz... kobiecie nigdy nie dogodzisz - i tak zle i tak niedobrze :P pozdrawiam

dzięki Samanta za Meila :) Fajna Kobitta Z Ciebie :) miejmy nadzięje Ze masz racje.. i ze narazie nie powinnam się martwic .. ale napewno sama rozumiesz ze z tak małym biustem nie jesty łatwo .. no ale :(