Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka.szpilka

depilacja miejsc intymnych, tabletki hamujące porost włosa

Polecane posty

Gość emilka.szpilka

Witam! Czy wiadomo wam coś na temat tabletek które hamują rośnięcie włosów, czy one sa bezpieczne, jak drogie i czy są skuteczne?

Gość emilka.szpilka
ponawiam pytanie

Gość doda-ajj
wiesz mi lekarz powiedział ze tabletki antykoncepcyjne maja takie właściwosci ze zmniejszaja szybkosć wzrostu włosków na ciele a włos rośnie osłabiony.takie działanie ma ponoć Diane oraz Anteovin(podobno wymyślony własnie dla kobiet o problemach z włoskami)

Gość moze i tak byc ale
przeciez nie dzialaja wybiorczo, tylko oslabiaja wszytskie wlosy...

Gość doda-ajj
napisałam o tych które znam,moje koleżanki które używaja diane zauwazyły że włoski na łydkach sa jakby delikatniejsze i wlasciwie nie maja co golić.heh tez bym tak chciała.a co do depilacjii miejsc intymnych... dołaczam sie do pytania-co zrobic żeby włoski nie odrastały tak szybko,i np jakie techniki pozbywania się włoskłów proponujecie.ja wybrałam standardowy żel i maszynkę, a po wszystkim przecieram okolice talkiem,zeby nie bylo widac zaczerwienianie-bo to moja zmora,w miejscu depilacjii pojawiaja sie zaczerwienione krostki które nie wygladaja estetycznie-ostatnio mój chlopak spytal sie co mi jest ze tak mi sie robi...

Gość Marta1983
Jeste jeden lek ale lekarze przpisują go tylko wtedy kiedy na prawdę ma się problemy z włosami ale typu męskiego.. Tj. zarost i takie inne.. Nazywa się SPIRONOL..