Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaper Królewski

mam dość tego pseudo-katolickiego dyktatu

Polecane posty

Gość Kaper Królewski

W okolicy mam 4 parafie i za chiny ludowe nie da sie nigdzie dojechac bo ulice pozamykane. Jak wracalem ze sklepu (kupowalem sok bo mnie suszy po wcorajszej imprezie) to jakas babcia mnie obrzucila takim spojrzeniem, ze - gdybym mial sumienie to by mi sie wstyd zrobilo - i cos tam pod nosem blubrala. Kobita w sklepie mowila ze sie boi ze jej dzis szyby powybijaja katolickie ultrasy... nosz kurcze mam tego dosc!!!!

Gość Kaper Królewski
no u mnie wlasnie idzie cala ekipa...

Gość Lewactwo robactwo

A u mnie małe miasteczko, poszli raz dwa. Nawet mi się podobało. A kedyś sama ganiałam z kwiatkami :classic_cool:

Gość DianaH.
Kurwa ja mam ludzie kosciol po drugiej strony ulicy, a ulica 10m. od mojej klatki. Cale wakacje nie spie, bo oni wystawiaja kolumny na zewnatrz!!! Jak o 5 zaczna spiewac o ksiadz do mikrofonu to normalnie zawal. raz sei zerwalam myslalam, ze ktos mi sie drze do ucha. Wtedy normalnie az sie trzeslam taki halas wpada do mieszkania! NIENAWIDZE TYCH PORYPANYCH KSIEZY EGOISTOW. Gdzie miejsce dla ludzi niewierzacych???!!!

a ja sobie poszłam do sklepu po 4 piwa, sok dla siostry i lody dla całej rodzinki, to torbe miałam dużą...... też czułam spojrzenia wracających z procesji..... a belki im w oka, niech se łażą i trują tym swoim katolickim jadem samych siebie, szkoda takiego ładnego dnia żeby się przejmować. :)

Gość Kaper Królewski
wlasnie zrobilem sobie przeglad tej calej kolumny - kto ode mnie z dzielnicy sie stawil - no kurcze - ci ludzie w dni powszednie prezentuja postawe zdecydowanie nie przystajaca do katolickich/chrzescijanskich zasad! no ale ch*j im w krzyz bo w d*pe to za dobrze...

Gość DianaH.
Kaper otoz to. U mnie tez do kosciola chlopaki z dzielni zapierdzielaja, a w soboty i weekendy demoluja dzielnice, wyzywaja i leja swoje kobiety i w ogole chleja w autach na parkingu pod blokiem;) Masakra po prostu...

mamy dzis czas wycieczek obludnikow - ot co. A poczekaj jak na nas wsiada jak wroca ze spacerkow... beda wyzwiska od najgorszych, zlorzeczenie nam, naszym rodzinom i psom ;)

Gość DianaH.
Ha ha. Ja zaraz sie wybieram na wycieczke po miescie, na jakies dobre lody z ojcem i bede sie do tych kretynow szeroko usmiechac. Nikt nie bedzie na tyle odwazny zeby cos mi powiedziec. ja odrazu bym pocisnela takim moherowym ....

Gość DianaH.
Kurwa wlasnie u mnie procesja wylazla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stary juz okna pozamykal...

Gość damianka
ja mam sesje, chciala sie od rana uczyc, ale kurwa tak wyli za oknem przez godzine, ze nic nie szlo zrobic:O