Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violik

sex i stres dlaczego tak mam powiedzcie

Polecane posty

Gość violik

powiedzcie mi dlaczego sie tak stresuje podczas sexu. na poczatku zawsze jest ok a pozniej dretwo jak cholera. tylko stres i stres zero przyjemnosci

Gość violik
staralam sie nie myslec ale nie moge no :(

musisz pomyślec nad odpręzeniem nie stresowaniem sie, powoli i spokojnie podchodzic do wszystkiego nie przejmowac sie i dac sobie czas nie zawsze musi wyjśc i nie zawsze musisz mieć orgazm. Czym sie denerwujesz?, stresujesz?

Gość violik
a nie wiem wlasnie. bo napewno nie tym ze jestem jakas tam nie zgrabna i ze sie dla faceta moge nie pogobac no i nie tym ze nie wiem co i jak bo facetom to jest dobrze ze mna ale poprostu cos mnie nachodzi i tyle i wielka blokada i mysle tylko o tym kiedy to sie skonczy

wiesz masz problem samoakceptacji , bóg cie stworzył takim jaką jesteś i musisz sie sobie podobać. Problem akceptacji odbija sie na wspólzyciu. nie akceptując siebie zastanawiasz sie ciągle czy podobasz sie partnerowi..... nerwica stress codziennie rano wstań i powiedz sobie do lustra Jestem piekna podobam sie chłopakom i czuje sie pożądana.

Gość marysska
moze zrzuc pare kg. ;)

Gość violik
NO WEZCIE MI COS JESZCZE DORADZCIE BO NORMALNIE KOSMOS Z TYM MAM

Gość violik
A TO NIBY DO CZEGO???? GLADIATUS

Gość gość
stres powoduje, że ukrwienie ci siada i nie masz ochoty albo jak piszesz zaczynasz drętwieć, a chodzi o to żeby krew krążyła mocno i szybko ;) weź sobie maxona przed na jakiś kwadrans przed albo pół godziny i zobaczysz jak bedziesz smigal