Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32432432

Moja zona chce zamieszkac z rodzicami!!

Polecane posty

Gość 32432432

po slubie juz to sobie zaplanowala!! Zamieszkamy z jej rodzicami bo niby wymagaja omocy itp. a w cale nie wymagaja bo sa dosyc sprawni!!! jej matka robi wszystko zeby ja zatrymac u siebie szczerze powiedziawszy to nienawidze tych ludzi co ja mam teraz zrobic? jak ja przekonac ze to bedzie nasze zycie a nie ich ??

szczrze wspolczuje...mieszkanie z rodzicami pod jednym dachem to istny koszmar...zwlaszcza,jesli ta matka jest taka,jak ja opisales...wybij jej to z glowy.nie wiem,jak...ale dla dobra Waszego zwiazku nie powinniscie mieszkac z rodzicami :|

Gość 32432432
no ja tez nie wiem jak tak dalej pojdzie to bedzie rozpad zwiazku

Gość pomocna- dłoń
RZUć Ją i przestań sie mazac mazgaju

Gość rozmawiajcie dużo
na ten temat, spróbuj ja przekonać, że sami bedziecie szczęśliwsi. Nie zawsze rodzice wtrącaja się do spraw małzonków, tak np. jest u nas a mieszkamy z rodzicami męża. To zalezy od ludzi ale znam przypadki, gdzie przez wtrącanie się rodziców rozpadały sie małżeństwa. To zalezy też od Twojej żony czy potrafi się przeciwstawić rodzicą.

Gość rozmawiajcie dużo
jeśli jej zalezy na Tobie wybierze Was. Tego Ci życzę

Gość vavavavavava
zalezy jacy rodzice,wszyscy mieszkamy razem i od lat jest wspaniale,zero zgrzytow,klotni,nie wyobrazamy sobie inaczej by bylo:)

ale skoro on nie cierpi jej rodzicow,to raczej ciezko bedzie sie im dogadac :O....chcialambym pomoc Ci ja przekonac,ale nei wiem jak :|