Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalala5689

naturalna masc na wloski na piersiach..

Polecane posty

Gość lalalala5689

cytuje z imnego topicu: \"kiedyś w telewziji usłyszalam o \"wynalezionej\" maści na owłosienie na piersiach.. byly to skladniki z zycia codziennego ale na pecha przegapilam! Moze ktoraś z Was oglądala?> Pozdrawiam i do usłyszenia\" czy ktos slyszal o czyms takim?

Gość kawulo
końskie gówno z cebulą

Gość lalalala5689
wal sie

Gość wal sie
o takim nie slyszelismy

Gość szukaj
na forum zdrowie i uroda

Gość jadę pociągiem
jak masz wosy na piersiach i jestes kobieta , to idź do endokrynologa, a nie do jakichś czarownic po masci

Gość lalalala5689
endykronolog nic mi nie pomoze, bo jestem brunetka i tka moja uroda, ze tak to nazwe, ale mi ten rodzaj urody nie odpowiada i chcialabym cos z tym zrobic:(

Na takie owłosienie to chyba tylko endokrynolog. Ale jest Twoja cecha osobnicza, z e tak powiem, nie wiem, no... masz to po kimś, i nic już nie poradzisz, albo masz zbyt wysoki lub zbyt niski poziom jakichśhormonów, albo masz hormony ok, ale możesz mieć nadwrazliwość na testosteron np... Ale maść to raczej na.... nie, wiem na co:O

Gość lalalala5689
mam miedzy piersiami i na piersiach, nie sa dlugie i nie sa chyba mocne, ale pod swiatlo te miedzy piersiami i niekotre na piersiach sa ciemne, wiec ja je widze i to mnie wkurza:( piersi mam praktycznie cale w takim meszko-wlosiu;) raczej nie jest to zwykly meszek, taki troche dluzszy nie jest to meszek na jak twarzy, bo jakby taki byl to nie byloby problemu..

Gość pupu
Woda utleniona pomaga. Lub peseta.

Gość lalalala5689
desko- czego nie wiesz?nie rozumiesz moje zapisu?sorry wiem, pozjadlaam przecinki, czy tez nie wiesz w jaki sposob mozna mi pomoc?;) planuje uzywc wody utlenionej..ale przecierac po prostu czy lac te w duzych ilosciach?

Gość mam to samo .
Tez mam taki "wiekszy meszek" zarówno na piersiach jak i pomiędzy nimi a także na brzuchu.Wody utlenionej chyba nie wypróbuje bo wydaje mi sie ze pod slonce i tak będzie widać te włoski,a peseta na taki meszek to też zadne rozwiązanie

Gość lalalala5689
mam to samo . pod slonce moze i bedzie widac, ale jak te wlosy bea jasne, to nie bede miala az takiego kompleksu wiec wode zastosuje w najblizszej przyszlosci.na brzuchu tez mam ;| kiedys wyrwalam to wyrosly dluzsze i ciemniejsze-porazka, wiec wole te z piersi nie wyrywac a rozjasniac.woda powoli zacznie je osbaiac i moze sobie pojda ;)

Spróbuj jeszcze u dermatologa spytać o radę. U kobiety, bo chłop, to Ci powie, że jest OK. I na wszelki wypadek odkładaj pieniążki na laser. A tak w ogóle, to nie przejmuj się takimi drobiazgami. :)

Gość lalalala5689
to jest drobiazg?niby tak, ale trudno byloby mi sie z tym drobiazgiem pokazac facetowi, serio wstydze sie, ze wiadomo jak zareaguje..a na dodatek mam jeszcze malenki biust, ale ok juz nie jecze.dzieki za odezw

Gość mam to samo .
Ja też mam maleńkie piersi ,nawet nie A ,do tego włochate no ale co robić.Może to hormony?

Gość Gorace wargi4
no ja tez mam wloski i też troche mnie wkur...ją. Ja z kolei mam paskkudne czarne tuz przy sutku. Doslownie po 3 na kazdej piersi mi rosna i je skrupulatnie depiluję. Pamietam ze jak bralam antykoncepcje hormonalna to mialam CIUT wieksze piersi i wloskow nie bylo! Na pewno więc chodzi o rownowage hormonalną!