Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegoria

juz nie mam sil

Polecane posty

Gość allegoria

juz nie mam sil :( niedawnos konczyly mi sie egzaminy maturaln. lato w pelni a ja zamiast sie cieszyc to chodze przybita, caly czas jestem zmeczona choc syypiam dlugo i wcale sie nie przemeczam:/ do tego caly czas boli mnie glowa jest mi slabo :( juz nie wiem co robic

Gość a ja tak.......
jakies antydepresanty moze

idz do lekarza pierwszego kontaktu,po co masz sie meczyc.tu na kafe nikt ci nie pomoze...a to,ze duzo spisz,swiadczy rzeczywiscie o osłabieniu.

Gość nie urzalaj sie nad soba
kazdy kto zdawal mature robil to w maju lub czerwcu i tez zazwyczaj byla piekna pogoda, i zamiast sie uczyc tez chcial sobie wypoczac, a co to samopoczucia to poprostu sres!

Gość allegoria
a mozesz mi powiedziec w ktorym momencie sie uzalam? i ja wcale nie powiedzialam ze to przez mature

allegorio-nie czytaj tych bzdur...masz prawo zle sie czuc i nie jest to uzalanie sie lecz szukanie pomocy...twoje zle samopoczucie moze byc zwiazane ze etresem matura,ale zawsze warto zrobic chociaz badanie krwi by wykluczyc np anemie.zycze ci duzo zdrowka,i..,zmykaj do lekarza!

mi tez wyglada to na dosc mocne przemeczenie organizmu . za rada poprzednich wpisow - udaj sie do lekarza . a na te kretynskie wpisy nie zwracaj uwagi , niektorzy lubia bezsensownie pisac.

Gość allegoria
dzieki wam wszystkim! mam nadzieje ze to mi niedlugo przejdzie