Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala 15

Czy przez wpychanie penisa do tyłka mozna zajsc w ciaze w wieku 10-14 lat?

Polecane posty

Gość mala 15

koleznaka ma 12 lat dala sobie wlozyc bez prezerwatywy ( nie chciala ale nie powiedziala nie) ma okres od okolo roku. Czy mozliwe, ze jest w ciazy??

Gość ksia kasia
jak ma miesiaczki to moze zajwsc w ciaze przez stosunek plciowy. Z tylka nie ma dojscia do ukladu plciowego wiec nie zajdzie. a tak na marginesie. Zastranawiam sie czy teraz juz zaczyna sie wspolzycie w wieku 7 tal? Prawde mowiac zycze tej dziewczynce zeby w ciaze zaszla! Mialaby przesrane cale zycie ale... praez wlasna glupote. Czesc. P.s zacznijcie odkladac kieszonkowe na pampersiki, oj to duzo kosztuje :):)

Gość goracadziewucha
nie, przez stosunek analny mozna zajsc w ciaze od 13 roku zycia. Fukslo jej sie 🖐️

Gość hahaha.....hahaha
Żałosna prowokacja. Dzieci do ksiązek a nie do internetu!!!

Gość taka sobie jedna z tłumu
Oj dzieciaki !!!!!!! Co wy wyprawiacie ,weżcie się za książki i za naukę. Boże gdzie są wasi rodzice ,jak was pilnują ? Koszmar jak można w takim wieku robic takie rzeczy

Gość korzen zasilony
nie no niewyrabiam !! hahaha ej wiecej takich linko plis zycie chociaz nabiera troche beki przed tym pierd .. monitorem :D

Gość Gdzie jest NeMo
Ogólnie ?! To jestem rozjebany ... Nie ma roznicy czy walisz z gumka czy bez w sada ... nie zajdzie sie w ciazy ... a to ze mlodzi sie wala tak szybko to wcale nie jestem zdziwiony ... moja pierwsza dziewczyna tez miala 15 lat ... ale bylem z nia od 14 do 18 rako zycia ... juz nie jestem i jest mi lepiej z tym ... co do linkow, to racja ... fajnie sie posmiac z takich zeczy :D

Gość taka jedna 100
można zajść w ciążę - wystarczy że trochę spermy spłynie do pochwy i już.