Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolkkkka

Co zrobic z ta wredna sasiadka!!!!!!??????????

Polecane posty

Gość kolkkkka

NIE CHCE MI SIE ZBARDZO ROZPISYWAC krotko i na temat babka stara przesiadauje cale dnie przed blokime obgadujac z kumpelami wsyztskich jak leci i wygadujac nie stworzone historie jets juz stara i chorowita wiec siedzi pod tym blokiem z psem i tu zaczyna sie problem otoz ten pies biega sobie luzem bo 'biedna' kobiecina nie moze z nim chodzi:O:O:O [zły] a ja tez mam psa i te psy sie BARDZO nie lubia z tym ze ja swojego PROWADZAM NA SMYCZY wiec moj nie stanowi zagrozenia bo nawet jak sie rzuca i jezy to ciagle jest na tej glupiej smyczy i nie poleci do niego zeby sie gryzc natomaist ten ,,, no wlasnie ten poleci i ja ze swoimi na smyczy a ten lata w okol nas i sie gryza raz nawet mnei szrapna zebami keidy zwrocilysmy uwage tej wstretnej baie ze ma trzymac ps ana szmyczy wydaral ryja ze ja biedna staruszke napastujemy a ze jeste zywkla chamka i prosteczka i z nia porozmwiac sie nei da to zrobila afere drac morde i obrazajac NAS sprwa byla zglaszana na straz z tym ze cwaniaczka zawsze wtedy ma pieska na smyczy :O:O:O:O pomijam fakt jakie pbrzydlwie lamstaw ai chamstwa wygaduje pod nasyzmi adresem i ak psuje nam opinie wyglaszajc farmazony takei ze nie wiadomo smaic sie czy plakac caly szkopul w tym ze to jej psi obowiqazek trzymac kundla na smyczy a skoro nad nim nie panuje to powinna go oddac bo prez to ja musze z bloku wychodzic z psem pod pacha kluczyc drozkami by ich nie spotkac i srec mi staje gdy wchodze do bloku lub wychodze i neiwiem czty zza rogu ten kundel nie wyskoczy....:O:O:O:O a jenak sie rozpisalam...

policja lub dzielnicowy! kazdy ma jakies prawa ale i obowiązki twoja sąsiadka też!!! ja ze swoja toczyłam bój po złożeniu skargi na policję skończyło się :-D

Gość kolkkkka
w zemscie sram jej na wycieraczke.

Gość kolkkkka
dzieki wielkie podszywaczu lepij ci teraz co?? ;O twoje bezwartosciowe zycie i stres z nim zwiazany sa pelnym uzasadnieniem twojego zachowania:O:O:P ciotooooo MOJ NICK NOWY TO DO HLE

ALE CZY POLICJA ZAMJMIE sie ta sprawa czy to nalezy do ich obowiazkow :O ??