Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

WIATR strój na przedstawienie-jak zrobic?

Polecane posty

Córka gra w przedstawieniu postac Wiatru. Mam jej zrobic strój wykorzystujac bibule,ubranie. Nie mam jakichs wybitnych zdolnosci,super wyobrazni :O Nie wiem,jak sie do tego zabrac. Myslalam zrobic jej pelerynke,poprzypinac paski bibuly do ubrania,do wlosów...Co wiecej? A moze cos innego?

Gość eeeeeeeee
jakbys miala pelerynke z przeswitujacego jasnego np. niebieskiego materialu, byloby fajnie paseczki przyszyj, ale cieniutkie i w duzej ilosci mozesz wsuwkami je jeszcze we wlosy wpiac dziecku

Gość muffina
i rozczochraj włosy

Ja bym zrobilam stroj z wlokniny( chyba tak si eto nazywa-taki zwiewny,delikatny material,sluzy do przykrywania roslin np.) Ten material jest bardzo...powiewny:)

Gość Raffaello
i niech popierduje ciągle - to też zasugeruje wiatr :)

Kupilam jej przed chwila bluzeczke taka rozkloszowana we wzorki zielono-pomaranczowe+namalowane jakies motylki.Do tego w podobnym zielonym odcieniu spodenki i podkolanówki.Poprzyczepialam do tego paseczki z bibulki (zielone,brazowe,niebieskie).Z nich zrobilam tez \"bransoletki\" na rece. Wlosy (krecone ;) ) bedzie miala rozpuszczone i tez powpinane te bibulki. Chyba wystarczy? Marteeeczka,niestety do sklepu z tkaninami mam spory kawalek i nie zdazylabym chyba.... Dziekuje za rady!

Gość okana
ubierz coś ładnego to naprawde takie trudne nie możecie pomyśleć???