Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cennikkkkk

Wynajęcie fotografa na dzień ślubu kosztuje o wiele więcej, aniżeli sama sesja w

Polecane posty

Gość cennikkkkk

studio albo plenerze? Chciałabym mieć zdjęcia w kościele, przed kościołem, przed salą. Biorę ślub w fajnym miejscu, gdzie jest dużo zieleni i tam można by było zrobić zdjęcia plenerowe, na sali, w USC. Dużo za to zapłacę? Chciałabym mieć z tego album. Moja koleżanka ma piękny album zrobiony przez fotografa, ale tam są same zdjęcia z jego pracowni.:(

bleee w pracowni. Co do zdjęć np okolicach kościoła, sali itd. Wiesz prawda taka, że to nadal będzie plener, ja nie bardzo rozumiem o co ci chodzi

Gość cennikkkkk
Myślałam, że plener to jakieś konkretne miejsce np. łąka, plaża, park. Czyli w plener wliczony jest również kościół, sala, oczepiny itp.???

Gość Do cennikkkkk
Czy ty wiesz, co to są oczepiny? Mam propozycję: sprawdź w Wikipedii, co to jest: plener, kosciół, sala i oczepiny (BUAHAHAHAHA) i zobacz, czy do siebie pasują. Ty plenerze, ty...

Gość cennikkkkk
okokokokokokoko---> Reportaż ze ślubu i sesja w plenerze czyt. w sadzie np. Wiem, że trochę zakręciłam.

No to teraz to już wogołe nie rozumiem pytania. Czyli po prostu chcesz tradycyjne zdjęcia ślubne. Zapłacisz tyle ile życzy sobie fotograf. Powiedzmy 1500 zł. Zależy jaki i gdzie. Ale to typowe zdjęcia plenerowe i reportażowe. Wytłumacz dokładnie o co ci chodzi.

Gość a jja zapytam
czyli po prostu chcesz wynająć fotografa na ślub i wesele (do oczepin), to ma być taki reportaż, a poza tym jakieś zdjęcia w plenerze, np. w sadzie, w pobliżu miejsca, w którym bierzesz ślub, tak?

Gość cennikkkkk
a jja zapytam---> Właśnie o to mi chodziło:) Moja koleżanka za same zdjęcia w studio zapłaciła coś koło tysiąca, więc boję się, że za plener i reportaż całkiem nieźle zabulę.

Gość cennikkkkk
Dziękuję za odpowiedzi.