Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem /m

po jakim czasie pierdaś/eś na głos!! w związku ?

Polecane posty

Gość no nie wiem /m

Gość kobieta z klasa i kasa
bo ja zaraz po oczepinach.

Gość kafeteryjna placzka
wycwiczylam sie tak w tym pierdzeniu ze potrafiew gasic urodzinowe znicze na torcie.

Gość a ja tak....
chyba cie pojebalo, takich rzeczy sie nie robi. moj facet tylko by sprobowal bym go chyba zabila 😠

Gość cinamonnka
po 3 miesiacach, na wycieczce, pod namiotem, zmusil mnie, bo bal sie, ze peknie mi brzuch :) Od tej pory robimy to bez krepacji (oczywiscie, tylko wtedy, gdy to ostatecznosc) i oboje nabijamy sie z tego, ze kiedys wstydzilismy sie puscic baka i co 5 minut wychodzilismy w nocy z namiotu "przewietrzyc sie" :)

Gość cinamonka
i niestety mozliwe ze to jest przyczyna tego ze jestem juz mloda wdowa za maz wyjsc ponownie gotowa.

Gość cinamonnka
hehe, nie, jestem w szczesliwym zwiazku i nie czaje sie z glupim bakiem w obawie, ze stane sie przez to mniej atrakcyjna :P

Gość neeoonoowkaa
Ja jestem z moim facetem 11 lat i nigdy mi sie to nie zdarzylo.No chyba ze w nocy podczas snu, ale to nieswiadomie :)

Gość cinamonnka
juz doszlo do tego , ze moj facet jak nie pierdne mu w nos to ma klopoty z erekcja.

Gość cinamonnka
a jak macie wzdecie i puszczacie baki co 2 minuty, to za kazdym razem przepraszacie i wcyhodzicie do toalety? a jak puscicie bezwolnie? a odbija sie wam po jedzeniu przy partnerze? wydmuchujecie przy nim nos? nie pozwalacie sie ogladac, gdy lezycie chore, z goraczka i potem na czole? dziewczyny, wyluzujcie, to sa ludzkie odruchy, nie ma sie czego wstydzic

Gość cinamonnka
no coz, zdarza mi sie pierdnac mu w nos, ale na erekcje mu to raczej nie pomaga ;D

Gość jestesmy drugi rok razem
i nie zdarzylo sie jemu nigdy a mi raz ale z jego winy - laskotal mnie tak, ze malo sie nie udusilam i w koncu poszedl jeden, dosc glosny ale na szczescie nie smrodilwy :-)

Gość cinamonnka
za to po takim "tlenowym" wzmocnieniu dostaje powera do pracy tworczej. jest grabarzem.

ja po 2 latach zwiazku i nadal puszczam tajniaki ale jak moj niedzwiec pierdnie to portki w szwach ida

Gość cinamonnka
no dobra, przynam sie, ze najbardziej lubimy baki po pizzy, nie lubimy po owocach, bo sa okropnie smrodliwe ;) Czy ktos normlany ze mna pogada, czy tylko trolle tu siedza?

Gość cinamonnka
po pizzy ale tylko na grubym ciescie . bo po cienkim ciescie to i cienko z tym pierdzeniem nam wychodzi.

my tez puszczam baki w swoim towarzystwie :D zreszta byloby glupie, gdybym czaila sie z kazdym gazem.

Gość najtrudniejszy pierwszy pierd
potem to już na luzaku:P

sesese, zegnaj trollu :D dziewczyny, dziwie sie, ze sypiajac z chlopakiem, wstydzicie sie innych czynnosci fizjologicznych. Myslicie, ze on nie puszcza gazow?

Gość naprawde i bez kitu
nie da sie ukryc ,zeby nie ten dech , to by czlowiek zdechl. Najgorsze mi sie przytrafilo, planowalem pierdzenie wyszlo sranie, troche nie teges bylo

Mi sie juz zdarzylo w sferze zalotow, zanim bylismy oficjalnie para. Ogladalismy cos smiesznego w tv, zaczelam sie smiac, niestety nie tylko pelna geba :D Oboje sie z tego zaczelismy smiac. Przestaly mnie peszyc rozne dziwne wpadki w moim zyciu, traktuje je z poczuciem humoru :D

Gość cds
nie no sorry, ja bym nie mogla puscic bąka przy swoim facecie, czulabym sie potem okropnie. nawet przy rodzicach tego nie robię, bo nie mogę po prostu. sorry ze nie jestem taka jak niektore laski co to smrodza wokol siebie i sie nie wstydza, no ja juz tak mam. pozdrawiam 🌼

Gość no ladnie....
ja sie staram opanowywac ale za to moj facet robi to za nas dwoje.Wkurza mnie to czasami, bo zdarza sie, ze robi to specjalnie :)

enamorada, przybij 🖐️ :) dziewczyny, a jak zjecie warzywa albo jablko i macie wzdecie, to co robicie? konczycie randke i pedzicie do domu, do toalety? a jak mieszkacie razem, to kazecie lubemu wyjsc z domu, zeby nie slyszal, jak w lazience puszczacie glosne baki?

Gość upppppppppppppppp

Gość Bo wiekszosc dziewczyn
po prostu nie puszcza bakow, nie robi siusiu o kupie juz nie mowiac :D Ptaszki im wynosza. Ja jak musze to puszczam, ale staram sie powstrzymywac, ale jak juz przycisnie to nie bede leciec do kibla, bo i tak nie dolece. A mieszkajac w 2-pokojowym mieszkaniu, to raczej trudno nie slyszec jak ktos puszcza baki, w dodatku te glosne, nawet jak sie zamknie w lazience, wiec co, moze mam ze stoperami w uszach chodzic? Wyluzujcie.

Gość na poczatku
w zwiazku kazdy chce sie pokazac jak najlepszej strony ...ze nie sika nie robi kupy nie beka nie ziewa ...idealna osoba! DOpeiro potem wychodza rozne "zboczenia" i wpadki

Gość ale....
niektorzy naprawde maja z tym problem, w ogole nie potrafia kontrolowac gazow, znam nawet

Gość noi co
z tego jesli ktos ma problemy z zoladkiem i pierdzi to neich pierdzi albo rozumisz ,szanujesz i akceptujesz taka osobe albo nie...ja czasem pierne i co z tego??normalne