Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magro

Jutro mam egzamin...

Polecane posty

...z samorządu... i im więcej sie uczę to mam wrażenie, że umiem mniej... siedzę od rana i to katuję, i mam już siekę w mózgu... help :P nie chcę mieć poprawki we wrześniu :P

Kto pocieszy? Może ktoś oprócz mnie się jeszcze męczy? :P

nie jeden, dwa :P ale zawsze sie tyle ucze i wystarczało zazwyczaj nawet w trudniejszych przypadkach... ale może się starzeję ;)

wiec ... 1 rada - nie siedz przy kompie na necie... 2 rada - idz sie wykapac, albo przewietrzyc na zewnatrz ...nie siedz w pokoju non stop 3 rada - nie jestes mega mozgiem i nie wymagaj od sienie nie wiadomo czego... po kapieli przeczytaj sobie jeszcze troszke, najwazniejsze pjecia itd i poloz sie spac... ;) powidzenia jutro

na neta wlazlam dopiero teraz zeby sie pouzalac, spacer i kapiel juz byly... ale jeszcze poczytam przed snem i pewnie zasne w stresie a rano wstane z bolem brzucha... :P

manganian, nie rozumiem chyba... narzekasz ze sie nie musisz uczyc? ;)

Gość wodolot
włóż chabrowe gacie na szczęście

;) ide sie uczyc... trzymajcie kciukasy o 10 :p powodzenia manganian, bedzie ok :)

Gość cicho sza
🌼 na szczęście trzymam 🖐️ (kciuka)

Gość Emil Ce.
Im mniej sie uczylem na egzamin tym lepiej mi szlo. Na obrone uczylem sie 1,5 dnia i zdalem na piatke. Kiedys na egz. z "Dzialalnosci inwestycyjenj bankow" uczylem sie 2 godz. i zdalem najlepiej. Na "prawnych zabezpieczeniach banku" spoznilem sie na egzamin 10 minut, oddalem prace pierwszy i otrzymalem najlepsza ocene ze wszystkich. Czy powinienem wierzyc we wlasne sily?