Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u96

JASMIN,napiszcie o waszym zdaniu na temat tych tabletek!!!

Polecane posty

Gość u96

Czy powoduje tycie???Czy lecza tradzik???Niestety ulotka jest dosyc uboga...Bralam Diane 35(dosyc dlugo) ale systematycznie przybywa mi kilogramow...Chce zmienic...

Gość wstydliwa lala
przereklamowany. znajome przytyly po nim i bardzo zle sie czuły. no ale to sprawa indywidualna

Gość sara123
od ok 7 mies biore yasmin.. przytyłam jakies 4 kg(mam wilczy apetyt :/).. zauwazylam ze zaczeły mi puchnąć kostki.. i jakies takie malutkie rozstepy sie zaczynaja robic... no ale cera jest ładniutka..własnie koncze juz opakowanie i zmieniam na inne... W sumie to na poczatku było wszystko dobrze.. ale po mniej wiecej pol roku zaczełam widziec wady.. samopoczuce ogolnie tez jest nie najlepsze...

Gość Ryuonald
Witam, moja dziewczyna bierze je juz ponad poltorej roku. Niestety, jest zle. Jak najszybciej bedziemy chcieli je zmienic. PRzytyla, pojawil sie wyrazny celulit, fatalne samopoczucie, libdo spadlo do zera albo i nizej, czeste infekcje. Nie wiem czy to ostatnie jest akurat spowodowane tabletkami, ale jak juz je katowac to do konca :) Pozdrawiam

Gość lasla
są gówniane

YASMIN brałam ok 7 miesięcy czuła sie super nic mi nie dolegało nic nie przytyłam ale jak wiadomo każda kobieta jest inna i jak chcesz wiedziec jak sie bezdioesz czuła musisz wypróbowac samsa

Gość gwiazdeczka duzego formatu
Ja biore juz przeszlo 2 lata. Zadnych zmian nie zaobserwowalam. Jem tyle samo co do tej pory. Rozstepow nie mam, cera tez mi sie nie zmienila. Ogolnie tabletki w moim wypadku dzialaja jeydynie antykoncepcyjnie, nic poza tym. Ale prawda jest taka ze mozesz czytac niezliczone ilosci komentarzy, ale jak nie wyprobujesz to sie nie przekonasz.

Ja używałam tych piguł przez 0,5 roku i bardzo źle się czułam (bóle krzyża, bóle piersi, bóle głowy, nudności, wahania nastroju, płacz z byle powodu i ...to wszystko odbijało się na moim partnerze. Teraz od 3 miechów biore Yasminelle i jestem bardzo zadowolona, nie mam skutków ubocznych i tak w ogóle czuje się jak bym tabsów nie brała.

Hello!!! Nie mozesz sie sugerowac tym jak sie czuja inne kobiety, jedna bedzie zadowolon druga nie to oczywista sprawa. Ja osobiscie jestem bardzo zadowolona(biore Yasmin 7 miesiecy), czuje sie rewelacyjnie, schudlam 7 kg, libido mi wzrosło, dla mnie rewelacja a mam porownanie bo bralam : Diane, Cilest, Logest, Regulon, Microgynon, moze cos pominelam Zawsze tylam i czulam sie fatalnie (mdłosci, zawroty glowy) Musisz sama sprobowac i ocenic PODZRAWIAM ;)

Gość Devilka*
Dzieki kobietki,ze sa tez pozytywne opinie!Bo wlasnie o takie mi chodzilo.Ja bralam Diane,ktore maja kolosalne dawki hormonow i czulem sie tez super.Tylko te kilogramy,no i puchlam czesto,zatrzymywalam wode.Wiec,nie powinnam miec problemow przy Jasmin.A wlasnie zyczylabym sobie,zeby moja buzka nie byla juz taka rozlana i opuchnieta.Najgorsze jest to,ze chyba sie juz na maksa od tych tabsow uzaleznilam.Nie bralam teraz przez kilka mc i zespol napiecia przedm.mnie dobijal!!!Czego wogole nie mialam przy tabsach.Wiec musze wrocic.Boleje nad tym strasznie ale coz,sila wyzsza!!!

jedynym ich mankamentem wg mnie to cena :( poza tym nie mialam zadnych skutkow ubocznych :) no moze czasem budzilam sie w nocy i wymiotowac mi sie chcialo :( i libido kiepskie...