Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana82

brak okresu-owulacja?gin powiedzial ze to mikroporonienie

Polecane posty

Gość zalamana82

bylam dzisiaj u gina i juz nic nie rozumie!w kwietniu mialam ostatni okres,pod koniec maja mialam dostac okres,ale nie dostalam! Wspolzylam na poczatku czerwca i gin mi powiedzial ze nawet jesli nie dostalam okresu to moglam miec owulacje?!Przedwczoraj dostalam silnych boli w dole brzucha i krwawilam tylko 1 dzien!Ginekolog stwierdzil,ze moglo to byc mikroporonienie i tak sie czesto zdarza?!i teraz mam czekac na normalny okres! Czy moj lekarz czasem nie kreci??bo dla mnie to cos maloprawdopodobne!

Gość zalamana82
moze ktos by sie wypowiedzial?:(

czy pietnastolatki tlumnie okupujace to forum sa dla ciebie bardziej wiarygodne niz specjalista w dziedzinie ginekologii? :)

Gin miał rację.Miesiączka jest następstwem owulacji, liczba dni od owulacji do miesiączki jest względnie stała. To owulacja się przesuwa, a wraz z nią - okres.Stąd często zdarzają się wpadki u par, które obliczają cykl za pomocą kalendarzyka.Cykl to nie matematyka i przesunięcia są całkiem naturalne.

Gość zalamana82
dziekuje bardzo za odp.Mimo wszystkodla mnie jest to nie do pojecia :o pozdrawiam