Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlot_Rybk

Pomocy?????? czy w sluzie moga sie znajdowac plemniki i czy to jest

Polecane posty

....Czy w sluzie moze byc wystarczalna ilosc plemnikow do zaplodnienia!! Mam jescze chyba dni plodne wczoraj kochalam sie z facetem gdzie nie doszlo do wytrysku , ale po wyjeciu poszlam sie wysikac i umyc a tu...Lecialo ze mnie cos strasznie grubego i przezroczystego bylo tego bardzo duzo to nie wygladalo jak moj sluz !!! Dlatego obawiam sie czy nie doszly jakies plemniki i czy czasem nie bede w ciazy !! Prosze was odpiszcie ;(;(;(;(

Nikt mi nie odpowie?? Dziewczyny blagam was???????? To jest dla mnie bardzo wazne nie chce teraz miec dziecka !!

Gość dizys............eh
A wiesz, że nie doszło? skąd wiesz? co to w ogóle za antykoncepcja? Może to Twój sluz płodny, a może nie zdążył? Jak nie chcesz mieć dzieci to się zabezpieczaj!!!!!

Gość doda-ajj
hehehe-białe śluzowate-moze chłopak zaczął w środku a skończył na zewnatrz.jak nic poszłabym po postinor,,swoją drogą...kolejny raz...gratuluje dorosłego podejścia do seksu.

Do zapłodnienia dojśc mogło, ryzyko jestjednak niewielkie. Jeśli okres nie wystąpi do 16 dni po tym zdarzeniu - wykonaj test.

Gość doda-ajj
ps.oczywiscie że w śluzie który pojawia się przed wytryskiem u meżczyzny-jest wystarczająca ilosć plemników do zapłodnienia.jak to powiedział mój lekarz-jest ich wiele-potrzebny tylko `1

...Lecialo ze mnie cos strasznie grubego i przezroczystego bylo tego bardzo duzo ...... może to jakieś glizdy były?? :P

Jestem pewna ze do wytrysku nie doszlo tak jak i moj partner!! Po wyciaqgnieciu go mial na penisku tylko sluz nawet jak naciskal na glowne a wiec jesli by skonczyl we mnie to resztki by raczej zostaly na jego penisie czyz nie??? nglg-dziekuje Ci ;* do ...doda-ajj to ja nie wiem co za lekarze kazy mowi inaczej jeden dal mojej znajomej ksiazke w ktorej bylo opisane ze do zaplodnienia sa potrzebne miliony plemnikow po czym polowa z nich nie dociera do szyjki macicy a ginie po drodze ??!!! Juz sama nie wiem ..!!

Gość doda-ajj
nie osadzam tylko powoluje sie na slowa lekarza-moj na pytanie czy mozna zajsc w ciaze poprzez peting powiedzial ze mial pare przypadkow podczas ktorycgh dziewczyny zachodzily w ciaze bo chloapk"przemycil" sperme pod paznokciem.i gdzie prawo gdzie logika;) swoja droga-radze Ci poczekac na okres-bedziesz miala odpowiedz. nie zdawaj sie na to co ktos Ci mowi w internecie-a potem wybierasz pasująca ci opcje.

doda-ajj powiem szczerze moj partner jest gotowy nawet jsli by cos bylo aby wychowac to dziecko ale ja nie chce teraz ze wzgledu na nowa prace mieszkamy w anglii i mam szanse na dobra prace !! I to nie ejst tak jak pisza poprzednie laski ze trzeba bylo sie zabezpieczyc i myslec co sie robi poprostu wlozyl kilka razy i mial wyjsc aby zalozyc prezerwatywe !! On dlugo moze a wiec nie mialam zadnycyskuh powodow do zmartwien bal sie ruszyc jeszcze kilka razy chodz wiedzial ze jeszcze troche by wytrzymaal a wiec dlatego jestem pewna ze nie doszlo do wytrysku i tym bardziej jak wyjal nacisnal na glowke to nie wyszlo z penisa nic bialego a sam sluz jedyne co to mial na skurce moj sluz bialy !! Dlatego sadze ze moj sluz by taki nie byl moze to jego sluzu bylo az tak duzo i to mnie dreczy poniewaz slyszalam cos ze w sluzie tez znajduja sie plemniki ale czy to te ktore moga zaplodnic??? A i jeszcze jedo pytanie czy wiecie moze o prtzypadkach gdzie kobieta miala do 3 miesiecy okres a byla w ciazy?? I czy test po tygodniu powie mi prawde ?? Czy lepiej czekac te 3 tygodnie na okres?? Jeszcze jedno zawsze okres dotawalam 5 lub 6 a teraz dostalam 1 a wiec nie wiem moze to ze mna jest cos nie tak ?? Do lekarza dopiero pojde w pazdzierniku jak bede w Polsce ;((