Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie_A

Czy to nie jest podejrzane.... a moze to super okazja ??

Polecane posty

Gość panie urzedniczki
taaana pewno oryginalne:O

Gość prawie_A
tez mi sie nie chce wierzec... ale moze to serio wyprzedaz ;)

Gość NIE WIEM......
podroba na 100%

Gość NIE WIEM......
i nie radze kupowac u osob ktore maja 0 komentarzy

Zauważ... Nie pisze \"ORYGINALNE\" tylko \"ORYGINALNIE ZAPAKOWANE\", a taki właśnie najczęściej opis mają podróbki. Jest to spowodowane tym, że Allegro sciga oszustów, jeżeli tylko dostanie taki sygnał i jeżeli można to udowodnić. Pamiętaj, oryginalne, firmowe perfumy mogą różnić się ceną o 20-50 zł, ale nie o tyle.

Gość to są podróby
za taką cenę lepiej już coś kupić z Adidasa,Pumy,C-thru,Coty,YR,Avonu czy Oriflame.Zawsze to lepsze niz jakieś podróby:-o

Gość moim zdaniem podroby jak nic
bo nikt rozsadny majac orginaly nie sprzedawalby ich a takiej cenie, poza tym - ktos juz zauwazyl - pisze "oryginalnie zapakowane" poza tym facet jest nowy i nikt nie wystawil jeszcze komentarza, ze towar jest OK, juz nie wspomne, ze robi paskudne bledy w opisie (perfum zamiast perfumy, meil i inne), dla mnie totalnie niewiarygodny i cos czuje ze w paczce bedzie smierdziel spirytusowy jaki mozesz sobie zafundowac na bazarze za 15 - 20 zl :-O nie warto ryzykowac, lepiej idz do Rossmanna i znajdz sobie cos fajnego w rozsadnej cenie, nie smierdzace na kilometr spirytusem (polecam serie C-thru - ladne, trwale, w dobrej cenie)