Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty fggiertych

Nienawidze Romana Giertycha

Polecane posty

Gość anty fggiertych

Głupi Palant a minister edukacji. W normalnym kraju by to się nie zdarzyło.

Gość marekstaryBrat
Roman pieprzy...

Gość kasikaaa
Ale pomysl z mundurkami fajny. Niektóre sa super, chodze do dosc elitarnej szkoly i fajnie, ze bedziemy sie wyrozniac z tlumu. A mundurki mamy bardzo ladnie zaprojektowane

Gość no a co mają powiedzieć
rodzice dzieci ze szkół nieelitarnych??Co roku nowy mundurek bo ze starego dzieci wyrosną,czyli oprócz zwykłych ciuchów dodatkowy koszt

Gość wystarczyłby zwykły fartuszek
granatowy z białaym kołnierzykiem, jak za moich czasów, bo i estetyczne to jest i niedrogie

Gość bezbrzezna6
pir**** duper z niego, mam odruch wymiotny na sama mysl o nim

Gość wesoła tosia
co wy wszyscy mówicie? Nienawidzieć kogoś kogo nie zna sie przecież osobiście? Dno.. Ja nie mam nic do pana Giertycha, nawet go lubię. a nienawiść to uczucie niszczące. pomyślcie o tym, nienawidzieć można okrutnych ludzi, oprawców, katow ,ale jego?

Nie muszę go widzieć, nie muszę go znać, nie muszę z nim rozmawiać, żeby go nienawidzić. Ten pal**t działa mi na nerwy. Mam ochotę rzucić kapciem w telewizor i walnąć młotem w monitor, kiedy Giertych pojawia się na horyzoncie.

Mam podobne odczucia :O Nigdy staralam sie nie przejmowac polityka, ale teraz to sie nie da w sytuacji gdy lamane sa na kazdym kroku prawa obywatelskie i propagowana jest nietolerancja, cenzura (niby nie wprost, ale coraz wiecej rzeczy, ktore nie mieszcza sie w katolickiej wizji panstwa, jest zakazywanych). A \"pieprzacego Romana\" znamy dobrze z jego wypowiedzi :O Przeciez to debil, a nie minister edukacji.

Gość nareszcie
ktoś Was wychowa, a może na złość przeczytacie Witkacego? Sprawy idą w dobrym kierunku. Brawo Roman!!

Gość
Elitarne mowisz? ja chodzilam do katolickiego - i mundusrki sa u nas od trzech lat ;/

Gość
szewcy - fajna ksiazka :) Zadziwiajaca, (...) Upadki Bunga (...) - tez super, Reszta ujdzie

Widzialem w telewizji program, w ktorym sie mowilo o tych polskich mundurkach. Zazdroszcza nam ministra. Tak samo by chcieli, bo francuskie szkolnictwo bardzo podupadlo. W niektorych dziadowskich szkolach na polnocnych przedmiesciach , to taka Sodoma/Gomora..! Pozyczcie im Giertycha!

Gość a co ja mam
w wiekszosci krajow o ktorych piszecie ze sa normalne-mlodziez chodzi do szkol w jednakowych ubraniach i jakos nikt tam nie pierdoli o jakiejs nietolerancji,czy o jakichs kosztach???!!! A rewia mody obecnie w Polsce to co!!! nie kosztuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość suuuuuper
Mundurki to super pomysł. Teraz dzieciaki tak ubieraja sie do szkoly, ze to wola o pomste do nieba! Gołe brzuchy, dekolty do pasa, krok w spodniach przy kolanach, firmowe ciuchy itd. A co ma powiedziec osoba, której nie stać na spodnie Wranglera, koszulke Nike itd.? Szkoła to szkoła, a po zajęciach niech kto sie ubiera jak chce! A mundurki to dobra tradycja, w moim miescie Urszulanki chodza od dawna w mundurkach i ładnie wyglądają. I sie wyróżniaja!

Gość suuuuuper
Zniknie odwieczny problem: "W CO JA MAM SIE UBRAĆ DO SZKOŁY?" Polskiej szkole potrzebna jest reforma, a mundurki to dobry krok! Chyba nikt nie chce by powtarzały się sytuacje samobójstw, po tym jak ktoś na lekcji został zgwałcony przez kolegów!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość giertych do łopaty
przestańcie chrzanić!! Giertych to nawiedzony fanatyk,najchętniej zrobiłby z Polski państwo wyznaniowe,marzy mu się katoland-a większość młodych(rozumnych) ludzi się z tym nie godzi,dlatego jest tak powszechnie nienawidzony! o ile mundurki jestem w stanie przeboleć(choć nie jestem zwolenniczką tego pomysłu) o tyle resztę poronionych pomysłów naszego zadżumionego ministra zaakceptować nie jestem w stanie.Nawołuje do nietolerancji, jest niedorzecznie konserwatywny i w ogóle nie nadaje się na to miejsce w którym jest.Dlatego większość go nie znosi, w tym najwięcej młodych ludzi.

Nie rozumiem co sie uczepiliscie tak tych mundurkow, skoro one akurat sa najmniej wazne. Najwazniejsze jest stopniowe wprowadzanie cenzury i narzucanie szkolom jedynego slusznego modelu porzadnego obywatela katolickiego (ew. chrzescijanina) jako wyznacznik \"normalnosci\". Polityka i religia zaczynaja wdzierac sie do nauki, przeciez ci idioci podwazaja nawet historie Darwina, choc moze rzeczywiscie Roman nie pochodzi od malpy tylko od konia. :P

Gość a co ja mam
powiedziala lesba-jak nalezy sadzic po nicku-nade mna

Moj nick jest lesbijski? O, to nie wiedzialam. Ale skoro nawet teletubisie sa w tym kraju podejrzane o homoseksualizm, to chyba juz kazdy jest podejrzany :D :O

Gość nienawidze Giertycha
calego LPR, Pisu, Samoobrony i Radia Mryja. To po prostu zenada, ze ci fanatycy maja cokolwiek do powiedzenia w tym kraju.

Gość Kate skate
i na pewno kochasz SLD Michnika i Gazete Wybiórczą:oa to jeszcze gorszy gnój:o

Gość nienawidze Giertycha
taaa... i pewnie jeszcze jestem komunista... :O Czy naprawde w tym kraju kazdy kto nie zgadza sie z polityka rzadu muis byc od razu posadzany o bycie "komuchem" lub pedalem? :O

Gość Kate skate
to moze Borowskiego, Tuska albo Rokite? muehehehe:o

tez za nim nie przepadam - ale nie nienawidzę - szanuje decyzje Polaków - którzy mu zaufali - cóż każdy się myli :(