Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sali mali22

czy pasuje dziś włożyć kozaczki?

Polecane posty

Gość sali mali22

Nieocieplane długie do łydek?Ubieram dzinsowe ogrodniczki króciutkie i pasują mi do nicj kozaczki.co myślicie o takim zestawieniu?będa się na mnie dziwnie patrzeć?

Gość ryszarda_Prawdziwa
Ke???? Kozaczki prze 30 stopniach? Chcesz zeby ci nogi zgniły?

Gość migo
u mnie nawet 20 chyba nie ma :P

Gość sali mali22
to nie są kozaki zimowe tylko letnie.Nie są ocieplane.

Gość ryszarda_Prawdziwa
Pfff... Ja bym się na pewnoi dziwnie patrzyla.

Kozaki poza jesienią i zimą to szczyt obciachu. Chcesz,żeby ludzie śmiali sie na ulicy to droga wolna;-)

Gość bede szczera...222222
trzeba byc mega idiotka by zadawac takie pytanie

Gość sali mali22
no wlasnie tylko w naszym kraju moga sie ludzie smiac z takiego zestawienia, w innych jest to zupelnie normalne:o

Gość Akane Kenesaka
do ogrodniczrk pasują raczej sportowe buty albo chociaż sandałki ale nie kazaczki ja bym napewno gały wybałuszała jak bym tak ubrany oryginał zobaczyła

Gość migo
a ja noszę wysokie trampeczki, czy to też obciach :o

Tak w np w Anglii , gdzie laski do dresu noszą elegnacką skórzaną torebkę;-) Wzór do naśladowania%-)

Gość Akane Kenesaka
ciekawe gdzie widziałaś takie zestawienie krótkie ogrodniczki i kozaczki chyba na całym świecie tak sięnikt nie nosi

Gość ubieraj
aco ludzię obchodzą ? Ja bym to miała w d... niech każdy żyje i ubiera sie po swojemu ;)

Gość Akane Kenesaka
miarka tramki wysokie w lecie jak najbardziej mgą być byle nie do eleganckiej sukienki

Gość migo
otóż to :)

Jasne, ale pieprzenie. Ubiór powinien być dostosowany do okazji i pory roku. Ubieranie kozaczków w lecie to śmiech na sali .

Gość migo
wolny kraj :o

Gość opop
A są letnie kozaczki???????? To że są nieocieplane to chyba jeszcze o tym nie świadczy że są "letnie"!!! Jak chcesz to ubierz na pewno zwrócisz na siebie uwagę! A pewnie o to Ci chodzi no nie?????

Gość ja widziałam
Ja widziałam laskę w jasnych kozakach przy 32st. Miała zwiewną sukienkę,koszulke na ramiączkach i te nieszczęsne kozaczki:O:O:O O matko!!!! Wyglądała fatalnie. Później jeszcze ją widziałam w ośrodku wypoczynkowym,jak przylazła w tych kozaczkach i krótkich spodenkach...na plaże!!!!!!!!!!!!!! Masakra normalnie. Autorko. Odpuść sobie kozaki!!!!!!!! Włóż klapki.:)

Gość ubieraj
a kto tak powiedział ? ćzy ja mam się sugerować w sposobie życia i ubierania tym co ktoś napisze na kafe? Chybabym miała niepokolei w głowie , ubierajmy sie wszyscy tak samo , wtedy bedzię fajnie , bleeee

Gość sali mali22
widać, ze nie znasz sie na modzie:o ogrodniczki, krotkie szorty nosi sie z kozakami: http://www.allegro.pl/item206393395_spodnie_spodenki_ogrodniczki_najnowszy_hit_roz_38.html http://www.allegro.pl/item204448973__nht_czad_ogrodniczki_jeans_rozm_l_4388_.html http://www.allegro.pl/item203724736_sukienka_ogrodniczki_sprawdz_sama_sexi_w_grati.html http://www.allegro.pl/item204476175_nowosc_rewelacyjne_sexy_spodenki_ogrodniczki.html Niedawno wróciłam z Włoch, tam dziewczyny chodza tak ubrane i nikt nie zwraca na to uwagi.u nas niestety beda wybałuszac gały i zastanawiac się czy stać mnie na letnie obuwie:o eh polska mentalnośc.......

A co ma do tego wolność? Czy ubrałabyś miniszorty do szkoły ? Pewnie nie. Albo płaszcz przeciwdeszczowy na eleganckie przyjęcie.. Też nie. Kozaczki to but zimowy, inaczej wygląda tandetnie.

Gość migo
kozaczki letnie głucha jesteś czy jak?? :o

Gość ryszarda_Prawdziwa
Ale kurewskie te ciuchy. I te kozaki :/

To coś z Allegro to jest największe nagromadzenie kiczu i tandeciarstwa jakie w życiu widziałam. Określenie tego nazwą \"moda\" obraża modę i elegancję.

Gość sali mali22
dodam, że nie mam zamiaru wychodzić w nich w samo pułudnie tylko po 21 wychodze do pubu, wiec slonce juz nie grzeje.

Gość migo
ubieraj, a nie przejmuj się niczym :)tym bardzij na noc, a nie w dzień, miłej zabawy ;)

Gość ja widziałam
hihi japonki zimowe:D:D:D