Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa..

Skąd na Świecie tyle nienawiści?

Polecane posty

Gość smutnaaa..

Gość nie wiem.....
ale mam tego serdecznie dosyć. :(

Gość mis kolabor
bo kurwa ludzie sa pojebani, stad tyle tego badziewia, gdzie nie spojrzysz czai sie na Ciebie nienawisc, mie tez to wkurwia powiem Ci szczerze

Gość nie wiem.....
No nie? Żyć się odechciewa.

Gość daaawno temu
czysty survival, ot dlaczego

hellishbloodystorm >>>>>>masz racje nawet jesli juz natkniesz sie na ciekawy topik to ktos kto podal temat idiotyczny z zawisci skopie ten pierwszy..zazwyczaj robia to Ci ktorzy nie mają nic do powiedzenia

Gość Andzej z Biłgoraja.
Czy nie lepiej żyć w zgodzie z innymi bez niepotrzebnych konflików?? Czy nasze życie nie byłoby prostsze?? A np wojna:ona niczego nie udowadnia,niczego nie dowodzi oprócz prastarej prawdy że silniejszy zawsze zwycięża:( i po co to wszystko?

Gość mis kolabor
jak to po co? Bo darwin juz tak powiedzial i tak jest. Silniejszy wygrywa , slabszy przegrywa. Wywodzimy sie od zwierzakow i wlasnie dlatego. Powiem wam szczerze ze nienawidze nienawisci, lubie spokuj i harmonje

wcześniej to byłem ja tylko mi coś nie wyszło:P Nie rozumiem ska się bierze w człowieku taka silna skłonność do okrucieństwa,dużo czytam np o II wojnie światowej i pewnych rzeczy nie potrafię sovbie wytłumaczyć.

Andrzej z Biłgoraja. - twoje wypowiedzi sa dosc charakterystyczne, wiec nietrudno odgadnac, ktory to podszyw :) a propos - nie rozuymiem czlowieka, ktory potracajac dziecko wraca i je rozjezdza, ktory wyrywa kotu ogon, katuje psa, obdziera ze skory zywcem nutrie, rzuca noworodkiem o sciane itp, itd. - dlugo by wymieniac. nie rozumiem, jak mozna podpalac komus dom z zazdrosci, skatowac, bo ma inne poglady, torturowac, bo jest za inna opcja polityczna etc. chyba jednak nie ja tu jestem nienormalna :O

Gość daaawno temu
survival widzisz andrzej, bo druga wojna swiatowa to nic innego jak walka o zasoby dlatego nazizm tak zawladnal narodami, bo za wszelki niedostatek obwiniono inne narody i nauczono sie ich za to nienawidzic , a siebie okreslac mianem nadludzi to wszystko ma zrodlo w strachu strachu o swoje, o siebie agresja, nie nawisc to przewaznie wyraz slabosci, droga do wywalczenia czegos dla siebie bardzo egocentryczna i egoistyczna, ale niestety tez skuteczna, dlatego tak czesta

Gość daaawno temu
*nienawisc oczywiscie, nie wiem co mnie napadlo zeby oddzielnie napisac :p

Kiedyś czytałem coś co bardzo mną wstrząsnęło:Amerykanie przekazali Rosjanom grupę lotników niemieckich wśród których były też kobiety:ich żony.Czerwonoarmiśći od razu zaczęli je zbiorowo gwałcić na oczach mężów którzy na ten widok płakali jak dzieci,gwałty trwały wiele godzin,w nocy większość Niemców popełniła samobójstwo:powiesili na paskach albo podcięli sobie tętnice,długo nie mogłem o tym zapomnieć:(

Gość daaawno temu
bo nienawisc rodzi nienawisc trudno sobie wyobrazic co przechodzili ludzie podczasj wojny jezeli doswiadcza sie nienawisci, bardzo czesto jesli jestes karmiony tym uczuciem to je przejmujesz i to odnosi sie zarowno do tego co pisze andzej (wstrzasajace, jesli to prawda) jak i do tego co napisala hellishbloodystorm sadystyczne zachowania to najczesciej efekt wielkiej krzywdy jakiej doznalo sie w przeszlosci, czesto w dziecinstwie

Gość daaawno temu
kwestia nazwy ;) bo mozna to rownie dobrze nazwac krzywda, prawda? :0

Gość Elwira..
straszne:(

andrzej - przeczytalam, straszne, ale prawdziwe. w chinach teraz - a niby juz taka cywilizacja - jesli chinczyk ukradnie soc bialemu np.turyscie, to z miejsca (!) bez sadu i pytan zostaje zastrzelony