Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska jestem

Czy ktoś poprawiał maturę w tym roku ???

Polecane posty

Gość ciekawska jestem

Witam! W tym roku zdawałam maturę z następujących przedmiotów: j.polski - podstawa j.angielski - podstawa biologia - podstawa (przedmiot wybrany) geografia - rozszerzenie (przedmiot dodatkowy) Jak wiecie w tym roku deklaracje z wybranymi przedmiotami musieliśmy składać do 20 grudnia :( No i stało się ... zmienili mi kryteria rekrutacji na studia :( (po tym jak złożyłam deklaracje). Okazało się, że geografia nie jest mi potrzebna ... a biologię muszę zdawać na rozszerzeniu ... ba dodatkowo jeszcze dochodzi chemia rozszerzona ... No ale do matury przystąpiłam :( W przyszłym roku chciałabym poprawić swój wynik ... to znaczy chciałabym zmienić biologię na poziom roszerzony i pisać dodatkowo chemię rozszerzoną ... No i tutaj mam ptanie ... czy polski i angielski muszę zdawać od początku ... ??? Nie chcę poprawiać wyniku z tych przedmiotów ... http://www.cke.edu.pl/images/stories/Proc_mat_07/zal_1b.pdf Nie rozumiem tej deklaracji ...

Gość ciekawska jestem
Chyba nie ma tu takich osób no nic ... zadam pytania na innym forum :) Przepraszam za zaśmiecanie forum ... Pozdrawiam :)

Gość dirdir
Nie, zdajesz tylko ten przedmiot, który chcesz poprawiać czyli w Twoim przypadku chemię i biologie. Angielski i polski pozostanie z Twojej poprzedniej matury.

Gość ciekawska jestem
Czyli tak jak myślałam :) No to teraz problemem jest wypełnienie tej deklaracji :(