Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigussssss

Jak to jest z wyborem lekarza i położnej?

Polecane posty

Gość gigussssss

Dowiedziałam sie ze jestem w ciąży. Ale co teraz....Mój ginekolog przyjmuje prywatnie - płacę za wizyte 120 zł. Jestem w stanie sobie pozwolić na taką kwotęraz na pół roku( w takich odstępach czasu chodziłam do tej pory) Teraz wizyty napewno będą częściej....i wygląda na to że muszę zmienić lekarza.....czy możecie kogoś polecić? Jak to w ogóle jest trzeba miećlekarza z tego szpitala co sie bedzie rodzić ??? Czy to nie ma zanczenia? I jak jest z położną...wszyscy mówią ze jest najważniejsza...ale gdzie jej szukać???? Czy musze od razu zdecydowac o szpitalu i tam szukac położnej??? Jestem z Krakowa - proszę mozecie kogoś polecić?

Gość motyliczkaW
mozesz poszukac na Noworodek.pl albo na innych forach....www.forum.e-mama.pl tam jest duuuzo mam z Krakowa i poruszaja wałsnie takie tematy... Tu tez mozna znalesc, ale tam sa tematy tyczace sie konkretnych miast...

Gość Ratujcie
Idz do poradni przyszpitalnej tam gdzie zamierzasz rodzić i zapisz się do lekarza(jakieg kolwiek lub takiego którego ktoś Ci poleci)...Co do położnej to ona dopiero przychdzi po porodzie do dziecka .Możesz wypisać już teraz deklaracje wyboru położnej w swojej rejonowej poradni ....

Gość SanSan
ja tez chodzilam prywatnie do mojego gina, jak zaszlam w ciaze przenioslam sie na panstwowo do tego samego gina :)- sprawdz czy nie przyjmuje panstwow, zawsze mnie milo wital na panstwowych wizytach, prywatnie tez od czasu do czasu do niego chidzilam w ciazy a polozna wybiera sie tylko i wylacznie jak idziesz panstwowo do gina sie zapisac, wtedy wybierasz i lekarza i polozna, u mnie trzeba bylo decysje podjac od razu, jezeli masz znajomych ktorzy maja dzieci zapyutaj sie jaka polozna polecaja, zebys w ciemno nie trafila na jakas jedze :-P pozdrawiam

ja Ci mogę polecić dr Radecką. Przyjmuje na Bronowickiej, tel. 6383434 i pracuje też w Rydygierze. Bardzo sympatyczna, pytać można o wszystko, a co najważniejsze na wszystko zna fachową odpowiedź ;) Wizyta kosztuje 45 zł (częściowo refundowane). jestem w 9 miesiącu, zwiedziłam juz trochę lekarzy i jedynie ją mogę polecic w 100%.