Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozneglizowana

Czy taka plaska klatka piersiowa moze sie podobac mezczyznom?

Polecane posty

Gość Rozneglizowana
Zakladajac ze dziewczyna jest ladna, zgrabna i ma wszystko na swoim miejscu ;-)

Gość Odpowiem na ostatnie
Ujdzie

Gość o qrde
dla mnie bomba, ale troche za mloda. Lubie dojrzale :)

Gość mam 41 lat
a ja lubie młodsze

Gość to jest zdjecie
PŁASKIEJ JAK DESKA ;) ;) ;) ;) ;)

Gość o qrde
plaska jak deska to fajna baba!

Gość Rozneglizowana
Mloda, czy nie, mam 21 lat... Chcialabym poznac zdanie mezczyzn, bo nigdy mnie zaden nie widzial nago. Kiedys mialam kompleksy i chodzilam w push-upach, teraz juz sie tym nie przejmuje i czytajac kafeterie ciesze sie ze nie borykam sie z cellulitem, rozstepami, pryszczami, nadmiernym owlosieniem etc :-) Tylko ciagle sie czuje nieswojo idac ulica w koszulce z dekoltem ze inni beda na mnie patrzec jak na dziwologa bo rzadko mam okazje widziec kobiety z takimi malymi piersiami.

Gość Rozneglizowana
Jestem plaska jak deska, ale nie jestem "jestem deska przegralam zycie" ;-)

Gość Rozneglizowana
Nie :O po trzydziestce tez nie i to nie temat na to

Gość gdgddgdgdg
szkoda tylko że biust jest tak rozszerzon w dwie stron ładniej wygląda biust przylegający do siebie

Gość siemka decha
jak ja lubię jak ty się samo-biczujesz ! :D :classic_cool: pod twoje teksty to na ręcznym można jechać :D ale i tak cię lubię :P :D

Gość Rozneglizowana
Milo sie zaskoczylam, bo myslalam ze beda same negatywne opinie :) Najbardziej mnie denerwuje ze od mostka sa takie plaskie, bo w stroju kapielowym czy staniku wyglada jakbym kompletnie nic nie miala :O

Gość siemka decha
chadzałem swego czasu z Persjanką [oryginalna śniada z Kuweitu] na plaży ona też była negatywnie nastawiona do opalenizny siedziała w ubraniu i pod parasolem natomiast na krytym basenie fikała w bikini :P :D

No ja siedzę na plaży w bikini, ale i tak sie nie opalam na brąz, bo mam strasznie jasną skórę:) Najwyżej się robię taka żółtawa;) Względnie- dostaję uczulenia:D A na krytm basenie, to jest spoko. Gorzej jak zaprauje wszystko, nic nie widać, a ja się tam bez moich okularków czuję ślepa jak krecik. Ale już nie chodze na basen, bo kiedyś, jak miałam zajęcia na basenie i się uczyłam dobrze pływac, to ktoś powiedział, że mam \"rufę\":O nie pamiętam dokładnie co, ale mi się odechciało:( Już się nie pokazuję:O

Ładna fotka w toples. Jeśli te piersi są na zgrabnym, szczupłym cielę, to mi się o wiele bardziej bedą podobać niż duży biust na \"puszystej\" Podawałem swoją hierarchię : twarz-oczy-pupa-sylwetka. Lubuę szczupłe i zgrabne. Rozmiar biustu to mało istotna sprawa. Nie masz żadnych powodów do zakompleksień. Pozdrawiam 🖐️

Gość Rozneglizowana
Facet piszesz ze lubisz szczuple i zgrabne, a sylwetka u ciebie w hierarchii na koncu ;)

Gość luz klarisa
na pewno takie cycki mogą sie podobać może nie jest to akurat twoja najmocniejsza strona, ale też nie jakas brzydka i okropna j mam duże cycki i musze powiedzieć , ze czasem marze o takich maluszakach, bo biegac łatwiej, ruszac siełatwiej, nic nie dynda, nic się nie telepie mnie sie podobają

Gość Rozneglizowana
Wygodne w uzytkowaniu sa bardzo trzeba przyznac ;) Lecz niebyt ladnie prezentuja sie w letnich kreacjach ;)

Gość BeznadziejnaOsobaPracujaca
ooooooooo to zupełnie jakby moje cycki i moja dupa (ta co pokazał facet rocznik cos tam ) faceci naprawde to nie tak zle wyglada ? [dalej w szoku]