Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBBYAAAS

MASAKRA!!OGLĄDALISCIE WCZORAJ INFORMACJE NA POLSACIE??NO SZOK I JESZCZE RAZ SZOK

Polecane posty

Gość GRUBBYAAAS

Jak wynika z przedstawionych wczoraj wiadomości w Polsacie Kraków zamienia się w jeden wielki dom publiczny dla Brytyjczyków. Krak przewraca się w grobiE. Z OBRZYDZENIEM TO OGLADALAM ..NIEDŁUGO BEDZIE WIECEJ ANGIELSKIEGO SŁYCHAC W KRAKU NIZ POLSKIEGO ..ZRESZTA JUŻ TAK JEST :(:(

+to prawda krakowsy specjaliści źle poprowadził swoje kampanie promocyjne i do nieodspowiednich ludzi je zaadresował. Teraz na tym cierpi całe miasto

Gość Anglicy to chamy
a Polki to dziwki. Anglik dobrze wie, że w niemal każda Polka pójdzie z nim do łóżka, jak jej się postawi 2 drinki.

Gość no niestety
to tez prawda:(

Gość KKDFDFDFD
JA TEZ WIDZE TYCH ANGOLI KTÓRZY ZACHWYCAJA SIE KRAKUSKAMI .. ZBOCZEŃCY ŁAPIA NAWET KELNERKI ZA DUPY W KNAJPACH:( JESTEM JEDNĄ Z NICH NIESTETY.

W Angli za to więcej na ulicach Polaków niż Anglików.Taka wymiana międzynarodowa:)

Gość jjjjuuuuftgf
po co oni przyjezdzaja do kraka skoro tam mniej burdeli niz w wawie.. niech jadą do warszawy gnojasy bo tam jest wiecej prostytutek.

Gość 7yyiui
brawo..wawa to stolica burdeli:)

Gość 7yyiui
buhahahaaa

Burdel to w wawie jest jeden wielki ale w sejmie. Niech młodzi angole sobie jeżdzą do Krakowie a ich bogaci rodzice politycy i binesmeni jeżdza do Warszawy Tak jest najlepiej

Gość xnhgfm
To prawda, wchodzę do klubu a tam język angielski, już nie idzie porozmawiać w ojczystym języku, Ja mam lipę bo znam tylko francuski a tam głównie włosi i anglicy 😠

Gość GHGGGG
i niemcy cholera ..strasznie duzo niemców ..ostatnio japonców i chinczykow.. u nas w kraku to SKINI MAJA POLE DO POPISU..:(

Gość no i nie wstyd
wam tak opisywac nasz kraj____ Polske, a co za roznica mysle ,ze kazdy ma prawo byc tam gdzie mu dobrze, tylko my Polacy zawsze mamy problemy. Nikomu nie wolno przyjechac do nas, ale my juz 50% narodu jestesmy poza granicami i co? Kto na to odpowie, a jezeli chodzi o klepanie po tyl...... to chyba to lubicie, bo ja tez jestem kelnerka w lokalu w Krakowie i nie pozwolilabym sobie na to!

Gość nie wirze oczom własnymm
ajak sobiemozna nie pozwolic skoro on cieklepnie nawet jak nie zauwazysz tego..

Gość siostra głośnikowa
spokojnie, mają chyba troszkę przestarzałe info - ostatnio delikatnie w Krakowie puściło z Brytyjczykami wrocławianie teraz będą cierpieć bo zaczyna sie najazd no to miasto:P