Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to piczka

ZERWALEM Z LASKA BO POWIEDZIALA MI ZE JEST BULIMICZKA

Polecane posty

Gość a to piczka

teraz robi mi sie niedobrze na sama mysl o tym, ze całowałem sie z nia po tym, jak ona wmiotowala w kiblu :O bardzo płakała mowiac mi o swojej chorobie, ale czego na sie spodziewala? ze z nia zostane?? przeciez to obrzydliwe...

Gość no a dziwicie sie ...
PROWOKACJA !!!

Gość a to piczka
no, fajnie by było :O

Gość ja-kas-tam
powiem ci tak-moze teraz jej sie to wyda nieprawdopodobne ale zrobiles jej niesamowita przyslge. sam zniknales z jej zycia. i dobre.po co ma tracic czas i energie na zadawanie sie z palantem poszukaj sobie spokojnej dziewczyny z miesnego co lubi zezrec golonke , taka co po drugim porodzie osiagnie 120 kg zywej wagi i wtedy bedziesz pukal wszystko co szczupel-beznaczenia bedzie wtedy dla ciebie co laska robi zeby szczupla byc. a niedobrze ci bedzie na widok babek ktore pakuja kolejna porcje zeberek zagryzjac lodami-mimo ze nie beda sie juz miescily w zadne spodnice-nawette na gumiue a dziewczyna dzieki temu zerwaniu ma szanse spotkac kogos kto na nia zasluguje, kto ja wesprze w jej problemie i byc moze pomoze wyjsc z tego impasu jakim jest bulimia. nie pozdrawiam

Gość GorszaJakościowa
Chory chłopaku, dziewczyna chora a Ty po co z nia byles? by sie z nia calowac, sexic? zero wsparcia masz dla niej, to ona powinna Ciebie zostawic Ty je*aku!

Gość BeznadziejnaOsobaPracujaca
no i bardzo dobrze zrobiłes teraz dziewczyna bedzie mieć o jeden kłopot mniej czyli Ciebie padalcu mam nadzieje że znajdzie prawdziwego męzczyzne bo ty nim na pewno nie jestes :P :D

Gość BeznadziejnaOsobaPracujaca
no i bardzo dobrze zrobiłes teraz dziewczyna bedzie mieć o jeden kłopot mniej czyli Ciebie padalcu mam nadzieje że znajdzie prawdziwego męzczyzne bo ty nim na pewno nie jestes :P :D

Gość ja-kas-tam
swoja droga sluchajcie to jest niezle. wszyscy smieszni chlopaczkowie uwielbiaja szczuple laseczki.niewazne-anoreksja,bulimia rzygaja na widok \'grubych" czy puszystych. i tradycyjnie-z typowo meskim zaklamaniem udaja ze to jest takie naturalne. ze laska je i nie tyje. ojeju. kupy laski tez nie robia, prawda? bo jak laska benuie czy pusci baka to tez nie jest fajnie. dobrze ze z nia zerwales.powtarzam. nie bedzie wiecej marnowala czasu z betonem.

Gość a to piczka
ale jestescie nie miłe. ja ją kocham tylko jak pomysle o tych wymiotach. nie wiedzialem ze duzo dziewczyn to robi i wogole to dziwne jest dla mne bo przeczytałem ze w tej chorobie sie zjada kilka razy wiecej niz normalnie, a moja panna prawie wcale nie je jak jest ze mną.

Gość Gumowa Lalka
Kup sobie gumową lalkę i po problemie.

Gość GorszaJakościowa
a jak facet pali fajki jak smok i chla piwsko to co niby? fajnie sie kobietom z takimi calowac? Ty p*zda jestes, jakbys ja kochał to bys jej tak nie potraktowal! a teraz ma dobrze dziewczyna, znajdzie sonie normalnego faceta, a nie takiego gnoja jak Ty!

Gość fredzia99
uwazam, ze super sie zachowales - uwolniles ja od wielkiego dupka.:)

Gość jvjkvkjvk
e, dajcie spokój, to prowokacja równie dobrze temat mogła wymyślić właśnie bulimiczka żeby znaleźć słowa poparcia

Gość ja-kas-tam
sa rozne odmiany bulimii. a poza tym osoby chore nie jeza caly czas i nie rzygaja caly czas. i jestem pewna ze to ty byles wiecej razy "niueczysty"jak ja calowales niz ona. wrecz pewna jestem ze nigdy cie nie calowala zaraz po wymioowaniu. jakbys wiedzial wiecej-czy chcialbys sie dowiedziec wiecej to zamiast zakladac durny watek-polaz po forum i poczytaj-moze sie czegos dowiesz. i zoabcczysz o co chodzi z bulimia.ze to nie jest problem jedzenia i wymiotowania. wiecej podpowiedzi nie bedzie. samemu myslec tzreba

Gość Gumowa lalka
Gumowe lalki tanio polecam mało używane.

Gość jvjkvkjvk
ano, i w przypadku takowych uwaga że dziewczyna miała szczęście (i oby to zrozumiała) jest bardzo trafna

Gość w takim razie ja
"moja panna" matko co za burak!

Gość w takim razie ja
no i jeszcze "a to piczka" zgadzam się z poprzedniczkami - dziewczyna miała szczeście, że ją zostawiłeś!

Gość w takim razie ja
jak ktoś ma zaburzenia odżywiania to częściej je w samotności a przy ludziach zwykle prawie nic

człowieku a Ty to jesteś zdrowy? może mi powiesz co ma choroba do miłości? jak sie kocha to się wspiera a nie zostawia... no ale cóż jesteś facetem więc co tu dużo wymagać...

Gość ja-kas-tam
taaa, swiete slowa...............

Gość jezzzu ale buractwo na tym
forum :O I kompletna dezinformacja