Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgniłek

Czy gdyby nagle w polsce zabrakło prezydenta.

Polecane posty

Gość zgniłek

Znaczy sięgdyby nagle był powiedzmy wypadek nieszczęsliwy to znaczy na jakiśszczyt lecą sobie rządowym samolotem Prezydent Premier w towarzystwie Gietrycha i Leppera i ten samolot by poszedłw pisdu i spadł na ziemię. Wszyscy na pokłądzie by w wyniku czego gzginęli czy mimo nałożenia żałoby narodowej która na pewno by byłą wy byście sięcieszyli i może nawet uchlali się z radości?

Gość
śmierci nikomu nie życzę... ale na Sybir można by ich wywieźć :/ albo unieszkodliwić, trwały paraliż, śpiączka itp...

Gość jasna cholera kurde
musze przyznac, ze powaznie bym sie zastanowila nad odpowiedzia twierdzaca :D:D:D

Gość jasna cholera kurde
mistrza - to tylko personalnie, bo i tak beda pozostali :O

Gość jasna cholera kurde
komusze metordy? za mloda jestem na to... :D:D:D

Gość było by mi bardzo
ale to bardzo przykro :classic_cool:

Gość
autorze-czy ty piszesz to powaznie?Ten rzad ktory dzis mamy,to pierwszy nasz polski niezalezny od zadnych ukladow rzad.Dlaczego tak o nim piszesz?Dlaczego atakujesz bezmyslnie tych,ktorzy sa twoimi przyjaciolmi?Lepszy Syn Stolarza i Prostej Kobiety?A moze Kwach,lub jakis inny komuch?Przeciez wszyscy oni sa powiazani bandycko-mafijnymi ukladami .Tez w nich jestes?Nie przeszkadza tobie ze oni chca dobrze tylko dla siebie?

Gość pan hood
Tak prawda mówi przedmówca to najlepszy rząd od czasów bieruta. Jeszcze trochę brakuje do ich idola ale towarzysze kaczyńscy są na dobrej drodze. 🖐️ chwała im i dziełu rewolucji.

Gość
niestety, ludzie wyzywający homoseksualistów od zboczeńców i ludzi chorych nie są moimi przyjaciółmi :(

milion razy wolę Kwaśniewskiego. Pewno, że tak! Już nie mogę słuchać tej niechlujnej, bełkotliwej mowy, tych zawsze wyglądających na niedomytych braci. Brrrrrr!

no ... są tak prawicowi że plasują się gdzieś w okolicach skrajnego socjalizmu. \"Zabierać bogatym bo pewnie ukradli i przeznaczyć to na biedne polskie dzieci\" tak przynajmniej wynikało z jednego ich spotu wyborczego :O i inne takie kwiatki... solidarna polska... sojusz miast i wsi... proletariusze tfffuuu... obywatele łączcie się na drodze do socjali... tfu IV RP Niezłe kompleksy chłopaki mają...

Gość jasna cholera kurde
kuraiko - poza tym przydałaby im się, pomijając wizytę u logopedy, intensywna nauka kultury i polemiki :/

Gość jasna cholera kurde
widzialam przewazajaca ilosc ladniejszych dzieci :)

Gość
i w ogóle porządny stylista :/ pani prezydentowa może prezencji nie ma, ale zna języki i w ogóle wydaje się być kobietą na poziomie, tak samo jak mama bliźniaków (w ogóle nie są do niej podobni :/)... jak prezydent może nie znać języków obcych? :( teraz w większości firm wymagają dwóch... a to przecież głowa państwa!!!

Gość
kuraiko-nigdy nie bylem twoim przyjacielemi szczerze mowiac nie chcialbym.Natomiast pierwszy raz slysze ze mozna kogos wyzywac od chorych.To jakies novum w jezyku homosi...

Gość jasna cholera kurde
kuraiko - szkoda slow...:O

nasz rzad okazal sie prawdziwie prawicowy chocby dzisiaj, kiedy odmowil strajkujacym lekarzon rozmowy z przedstawicielem rzadu, potem wyslal do nich Edgara Gosiewskiego, a caly strajk byl kontrolowany przez policje, ktora w pewnym momencie zagrozila uzyciem sily! to sa PRAWDZIWIE prawicowe metody. Ci ludzie sa tak przesiaknieci poprzednim ustrojem, w ktorym dorastali, chodzili do szkol i studiowali, ze gloszac hasla walki z komunizmem, stosuja ich metody!! oto paradoks. Historia zna juz takie przypadki.

Gość
ooo, przecież homoseksualizm to choroba ;) poza tym napisałeś, że rządzący w Polsce to nasi przyjaciele :P a ja ich za takich nie uważam, bo jakoś nie wpłynęli w żaden sposób na moje życie... a co do przyjaźni, to można się przyjaźnić z ludźmi o całkowicie przeciwnych przekonaniach politycznych...

yagon, homoseksualizm w roku 1974 zostal skreslony przez Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne z listy klasyfikacji zaburzen psychicznych DSM-II. Obecnie obowiazujaca na calym swiecie klasyfikacxja ICD-10 opisuje homoskesualizm jako orientacje, podkreslajac, ze nie nalezy uwazac jej za zaburzenie. Ta sama klasyfikacja wymienia trzy, rownorzedne orientacje seksualne, hetero, homo i biseksualna. Powiedz mi w takim razie, jak okreslic nazywanie homoseksualistow chorymi? brak wiedzy? dezinformacja? a moze klamstwo?

Gość
Lolalu-przestan bredzic.Lekarze dostali w zeszlym roku 30% podwyzki.Kazdy strajk jest kontrolowany przez policje w kazdym kraju.Jesli o mnie chodzi-zwolnil bym wszystkich strajkujacych od razu z pracy.Powod?To co powyzsze,oraz to,ze jakos za komuny nie strajkowali.To co?Tak nagle zrobilo im sie zle?Jest to jasny dowod na to,iz sa to strajki polityczne.Przywodcami lekarzy sa nadal komuchy.To jest faktyczny powod ich strajkow.Z ich strony jest wyjatkowa bezczelnoscia stawiac zarzuty materialne.Osobiscie nie znam zadnego biednego lekarza.Wszyscy jezdza drogimi autami i mieszkaja w domach.To jest ta ich bieda?

yagon, pieprzysz jak filozof spod budki z piwem, typowo prostackie podejscie. 30% od 1200 PLN, to kokosy?? dla ludzi, ktorzy sie ksztalcili latami, 5 lat studiow plus drugie tyle specjalizacji? I maja psi obowiazek pracowac za te grosze? znasz bogatych lekarzy, ale nie znasz calej rzeszy lekarzy, ktorzy pracuja na umowe z NFZ i maja 1600 brutto! To ciekawe, ze rzad mial ciezkie pieniadze na odprawy dla gornikow i jak prostestowali w wawie, to nikt nie szczul ich policja! Obys kiedys przekonal sie, jak wazny jest zawod lekarza i jak wiele od niego zalezy! A zeby cie przekonac, to panstwowa sluzba zdrowia i zrodla jej finansowanie sa spuscizna i reliktem komunizmu, z ktorymi wszakze nasz rzad zaciekle walczy!

Gość
a kiedy się w ogóle kadencja kończy? :/

Jestem pielęgniarką i mam męża lekarza. Mieszkamy w domu i każde z nas ma samochód. Wiesz ile razy w tygodniu oglądam męża? W poniedziałki rano, w środy wieczorem, w soboty wieczorem. Niedziele całe przesypia, bo inaczej by sie wykończył. Pracuje jak durny od rana do nocy, syn rozmawia z nim ok 45 minut tygodniowo!!!!! Coś za coś, taka jest cena.

Gość
(tak poza tym to dodam, że znam osoby, które nie lubiły \"Kwacha\" i nie trawią też Kaczorów... to nie chodzi o bycie \"komuchem\" :/)

a zwiazku zawodowe i ich przywodcy wywodza sie z Solidarnosci, ale rozumiem, ze w dzisiejszej rzeczywistosci, kreowanej przez pis, to Walesa jest uwazany za \"najwiekszego komucha\" w historii Wolski??

Gość
Lola Lu-sama piszesz ze zostal skreslony.Ja sam pisalem to tu,na tym forum wielokrotnie:skreslony.To samo stalo sie w roku 1999 w WHO.Tam tez dokonano glosowania i przeglosowano pod presja lobby homoseksualnego skreslenie tej choroby z listy chorob a wpisanie jej na stworzona specjalnie w tym celu liste z nowym nazewnictwem:orientacja seksualna.Na tej podstawie odmowiono tym chorym ludziomm leczenia,bo oto z dnia na dzien stali sie zdrowymi.Dobrze ze nie przeglosowali np.AIDS w podobny sposob.Wszystko to nie zmienia jednak faktu,ze sa to ludzie nadal chorzy.No, ktos moze twierdzic inaczej,ale wtedy musi sie przyznac tez do tego ,iz nie widzi roznicy miedzy pochwa a meskim odbytem...

Gość
hmmm ale to jest choroba psychiczna? bo nie wszyscy homoseksualiści współżyją. często powstrzymują się od seksu, jeśli chcą być zgodni z nauczaniem Kościoła. wówczas nadal pozostają homoseksualni, tyle że w sferze psychicznej. czy zatem nadal są chorzy? bo nie ośmieliłabym się nazwać chorym człowieka żyjącego w czystości. czy zatem chorobą jest sam stosunek, czy też zdolność do uczucia do osoby tej samej płci?

Gość
Lola Lu-to naprawde zenujace.Sama zachowujesz sie jak klientka spod budki o ktorej piszesz ,jednoczesnie mi to zarzucajac.Ja wiem co pisze.Ty prawdopodobnie nie...