Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgniłek

Czy gdyby nagle w polsce zabrakło prezydenta.

Polecane posty

\"presja lobby homoseksualnego\"?? wiesz, homoseksualizm zostal z tej listy skreslony, ale nadal figuruja na niej takie zaburzenia jak mania przesladowcza i paranoja i one sa leczone. Pod rozwage. A ci \"biedni ludzi\", jak donosza statystyki sa w 90% bardzo zadowoleni ze swojego zycia, wiec jakim prawem chcesz ingerowac w ich intymnosc i na sile ja zmieniac?

\"Ja wiem co pisze.Ty prawdopodobnie nie\" a co konkretnie masz na mysli?

Gość
Kuraiko-sama twoja filozofia,to co piszesz jest chore.Przeciez z toba niczego nie da sie ustalic.Nie pisz w cudzym imieniu,ze tam ktos co nie lubil Kwacha itd.OK?Wlasnie to sa te wasze pokretne metody ludzi ktorzy maja o sobie wielkie mniemanie a dzialaja przeciw sobie poprzez swoje wybory. Jezeli ktos zyje w czystosci nie jest zadnym homosiem.Tu chodzi o czyny.

Gość
aha, już rozumiem :P no ale... jeśli dwie osoby to lubią? :/ to chyba ich sprawa... mnie chodziło o fakt, że jednak są osoby, które nie opowiadają się po \"czerwonej\" stronie, a nie głosowały na obecną władzę. nie będę przecież wymieniać imion i nazwisk :P jeśli chodzi o mnie, to ja czasem głosowałam na ludzi AWS/LPR, ale tylko w wyborach lokalnych kiedy wiedziałam NA KOGO głosuję... partia nie jest ważna, ale to co ten człowiek ma zamiar zrobić...

Gość
o czym rozmawiamy?Nie wiesz?O stopniu zamoznosci czy tez nedzy lekarzy.Jakim prawem?Prawem Bozym.Prawem naturalnym.A ty jakim prawem chcesz im zabraniac mozliwosci leczenia?Jakim prawem twierdzisz ze sa oni szczesliwi?Czy sama nazwa ,falszywa skad inad,ale przyjeta przez pedalow: \"gey\"nie przeczy twoim twierdzeniom?

Kuraiko, yagon mysli wedlug prostej, znanej od dawna zasady \"Kto nie jest z nami, ten jest przeciw nam\". Nie popierasz rzadu, jestes komuchem i kalasz wlasne gniazdo, bo nie chcesz sie pozwolic uszczesliwic na sile.

Prawem Bozym.Prawem naturalnym.A ty jakim prawem chcesz im zabraniac mozliwosci leczenia?Jakim prawem twierdzisz ze sa oni szczesliwi?Czy sama nazwa ,falszywa skad inad,ale przyjeta przez pedalow: \"gey\"nie przeczy twoim twierdzeniom? Halo, tu Ziemia! co cie obchodzi, co dwoch doroslych ludzi plci meskiej robi w swojej sypialnu? przeciez ciebie nikt nie namawia do uczestniczenia w tych prakltykach? Dlaczego zabraniasz wolnym, doroslycm ludziom robienia tego, na co oboje maja ochote, bez krzywdy dla nikogo?

Gość
Do tej wypowiedzi probowalem cie Lola Lu traktowac powaznie.A teraz powiem ci tylko bujaj w oblokach malenka.Ja nie szukam tu poplecznikow by cie wspolnie z nimi zaatakowac.Nie atakuje ciebie osobiscie jak ty zrobilas juz dwukrotnie.Jak sie nie ma argumentow merytorycznych-wali sie w rozmowce-adwersarza.Najlepiej jeszcze na mnie napluj.

Gość
hmmmm znałam jednego geja (tzn jedną osobę, o której wiedziałam że jest gejem) i nie wyglądał na nieszczęśliwego ;) na geja też nie wyglądał... tylko coś mi tu nie pasuje z tą chorobą... jeśli ktoś wie, że jest gejem i nie współżyje, to nie zmienia faktu jego homoseksualizmu. powstrzymywać się można samemu, nie trzeba tego robić w szpitalu, na terapii. czyli jak się powstrzymuje, nie jest chory. a skoro nie jest chory, to w czym problem? owszem, kiedyś leczono elektrowstrząsami... ale to moim zdaniem ingerencja w to, co zostało dane temu człowiekowi od urodzenia, przez naturę właśnie...

Gość
Czy ja cos mowilem o sypialni?W sypialni niech sobie robia co chca .Chodzi o pedalsko-lesbijskie galopy po miastach o domaganie sie coraz to nowych praw,o propagowanie homoseksualizmu nawet w szkolach.Dobrze wiesz ze chodzi o to.

Gość
no bo jak się zaczyna o rządzie, to się kończy na gejach :/ wydaje mi się, że walka z \"propagowaniem\" jest dla rządu ważniejsza niż walka z bezrobociem :/

Gość
Czy ja cos mowilem o sypialni?W sypialni niech sobie robia co chca .Chodzi o pedalsko-lesbijskie galopy po miastach o domaganie sie coraz to nowych praw,o propagowanie homoseksualizmu nawet w szkolach.Dobrze wiesz ze chodzi o to.

twierdze, ze sa szczesliwi, bo znam wyniki badan, przeprowadzonych przez OBOP na reprezentatywnej probie homoseksualnych mezczyzn. Terapie homoseksualizmu zostaly dawno zaniechane, bo wykazano ich niska skutecznosc, ktora dotyczyla tylko tych ludzi, ktorzy chcieli podjac leczenie. Jak wspomnialam, przewazajaca wiekszosc czuje sie dobrze ze swoja orientacja i tylko osoby twojego pokroju, ktore przesladuja homoskesualistow, psuja im dobry nastroj.

Gość
a jak się propaguje homoseksualizm w szkołach? :) bo ja nie zauważyłam propagandy :/ może szkoda, byłoby bardziej tęczowo :P

Gość sssssa
o propagowanie homoseksualizmu nawet w szkolach - możesz sprecyzować, bo nie bardzo rozumiem?

Gość tylko w kosmos
a, ja bym ich wystrzelila w kosmos caly sejm od 1 do 4 pokolenia zeby ten nowy rzad byl dla polakow bez zlodzieji .....

Gość
Kuraiko-ja nie bede tobie udowadnial ze nie jestem wielbladem Wracajac do tematu-jeszcze raz podtrzymuje swoje zdanie-to jest pierwszy od 70 lat nasz polski,patriotyczny rzad ktory nie jest umoczony w zadne uklady wewnetrzne ani zewnetrzne.Mam wielka nadzieja ze bedzie rzadzil conajmniej jeszcze jedna kadencje.Jest to potrzebne po to,by naprawic wszystkie patologie z lat minionych.Nie tylko z 50 lat komuny.

yagon, tylko to ja powoluje sie konkretne zrodla, na raport z badania prowadzonego przez OBOP na zlecenie Krajowego Centrum ds AIDS, na dane z ICD-10, a ty szafujesz teoriami spiskowymi, \"lobby gejowskim\" itd. Powiem tylko, ze rzadowa propoganda przeciw homoseksualistom jest w gruncie rzeczy propaganda homoseksualizmu. Spoleczenstwo polskie o wiele czesciej niz za innych rzadow slyszy obecnie w mediach o gejach, paradach i homoseksualizmie. A homoseksualisci tak jak istnieli, tak beda istniec, niezaleznie od tego, jak bardzo bedzie to oburzac bardzo waznych panow w garniturach oraz jednostki twojego pokroju:) mozesz sie z tym pogodzic albo zyc w swojej bajce, gdzie wszyscy sa "czysci" :D

\"polski,patriotyczny rzad ktory nie jest umoczony w zadne uklady wewnetrzne ani zewnetrzne\" hm, w takim razie, dlaczego premier nie chce ujawnic swojej \"teczki\"?

Gość
Zapytajcie K.Lybackiej-ona dobrze wie jak sie propaguje homosi w szkolach...

a ty pytales Lybackiej i wiesz? to moze sie podziel z nami, bo niewielu zna osobiscie eksminister?

Gość
Twoj idol Miller nie chce ujawnic teczki,a to ci pech...

yagon, a jak nazwiesz fakt wyrzucenia Samoobrony z koalicji, nazwanie Leppera \"warcholem\" i odzegnywanie sie od kontaktow z nim w przyszlosci, po czym przyjecie go kilka dni pozniej z powrorem do koalicji? Czy obecnie rzadzaca koalicja nie jest jednym wielkim ukladem?

Gość
Lola lu-koniec tei niezbyt owocnej dyskusji z toba opartej na pomowieniach i osobistych atakach na mnie zamiast na moje opinie czy poglady-uwazaj teraz bo moge zaczac rozmawiac z toba w taki sam sposob jak ty ze mna. Jezeli czegos nie wiesz to po co sie wymadrzasz?Ja nie pisalem nic o tym ze znam Lybacka.Ty ja znasz moze?Bo do moich znajomych raczej nigdy jej nie zalicze.

Gość
Wiesz ta wiadomosc to chyba z NIE Urbana...

yagon, wskaz mi, w ktorym miejscu, zaatakowalam cie osobiscie. Zapytalam, w jaki sposob minnister Lybacka propagowala homoseksualzim w szkolach. Ty widocznie wiesz, skoro odsylasz mnie do niej, a ja jej nie znam i nie mam szans sie tego od niej dowiedziec.