Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynkaaa

BÓL PRZY WSPÓŁŻYCIU?? co jest powodem?

Polecane posty

mam wlasnie taki problem... drugi raz z kolei podczas stosunku boli mnie dol brzucha po lewej stronej i nieco w strone środka, za pierwszym myslalam ze to na wskutek tego ze byłam po miesiaczce, nawet sam koniec okresu i macica mogla byc jeszcze opuchnieta jednak teraz juz dawno po okresie a mnie dalej sprawia bol... to nie jest normalne gdzy jestemy razem od 4 lat i nigdy wczesniej takiego czegos nie bylo... co jeszce zaobserwowalam? to ze calkowicie rozregulowal mi sie cykl...moje ostatnie 3 cykle mialy dlugosc 20, 31 i 22 dni gdzie awsze okres pojawial sie w 29-30 dniu cyklu...ale to tlumacze sobie egzaminami a co z tym idzie stresem itp...

tyle ze innego bolu nie odczuwam, jedynie przy stosunku wiec nie wiem czy mozna mowic o zapaleniu, zadnych uplaowo itp. poszlam po termin do ginekologa ale dali mi go na 16 sierpnia :D zenada

Gość do autorki topiku
idz jak najszybciej do gina, nawet prywatnie ja sie tak lecze od 4 miesiecy, wczesniej tez to lekcewzylam, zaczelam o tym myslec dopiero jak zaczelismy sie starac o dziecko i postanowilam zrobic badania. Teraz ciagle jestem na antybiotykach od marca i nie wiem kiedy to sie skonczy. To moze byc cos powaznego, lepiej tego nie lekcewazyc. Chociaz do rodzinnego sie udaj, ze cie brzuch boli.