Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extra

uprawiacie jakieś sporty extremalne??

Polecane posty

Gość extra

uprawiacie jakieś sporty extremalne?? ja szukam informacji o producentach sprzętu paralotniarskiego.Chcę zacząć przygode z lataniem i próbuje sie zorientowac w kosztach. Będe wdzięczny za wszelkie informacje. A moze wiecie gdzie na Słowacji mozna kurs zrobić? Na stronie www.strong.pl w konkursie internetowym nagroda jest kurs paralotniarski na Słowacji. To zanzcy że samemu tez tam mozna zrobić???

Gość Aniula17
często strzelamy sobie palcówe z moja kumpela ale lubimy zbiorowe palcówki my i dwaj koledzy koledzy poniweaz każy robi ja w inny sposób co tydzień inny

Gość ja uprawiam chetnie
Chowam sie po domu a potem strasze mojego Zdziska, jest to o tyle ryzykowne, ze juz nie raz mi przylozyl 🖐️

Gość Aniula17
a tak naprawde to jestem dupodajka ktora kazdemu obciagnie za troche browna. z dupy mi tak smierdzi ze nikt mnie nie chce dymac, ale mam to gdzies

Gość Aniula17
A ZAPOMNIAŁAM ZE CIEBIE TEZ DYMAŁAM TO JUZ WIESZ JAK TO ZE MNA JEST TY PODSZYWACZXU PIERDOLONY

Gość reanie az bolu
samo zycie w Polsce jest samo w sobie sportem extremalnym

Gość ja chce sie zapisac na kurs
nurkowania ale nie wiem czy to sport ekstremalny a czy wspinaczka to ekstremalny? bo jak tak to uprawiam :)

Gość w porannych autobusach
uprawiam sport ekstremalny w postaci utrzymania się na nogach, gdy kierowca gwałtownie hamuje, w postaci wciśnięcia się do autobusu i w postaci boju do wolnego miejsca, gdy się pojawi

ja tez mam o komunikacji. ekstremalnie sie robi jak jest upal i tlok. ja ma tylko 160 cm wzrostu wiec musze oddychac \"gora\".

Gość Zuziaaaaaaaa
kitesurfing, juz ktorys sezon sie w to bawie, kumpel mnie namowil i juz tak zostalo, uczylam sie w szkolce na helu, fajna zabawa, i efekty dalo, sprzet troche drogi ale teraz to tak ze wszystki jest, w lipcu jade na hel, pogonic za wiatrem, polecam tym co sie nie boja że fryzure zdmuchnie

Gość bnerka
O tak, Kitesurfing zawsze mnie interesował- A zważywszy jeszcze na fakt, że na Helskim jest tak urokliwie, tylu przystojnych fecetów i w ogóle, że ja w tym roku prawdopodobnie jade do Juraty !

Gość siedze na kefe
w pracy i nadsłuchuje czy szef sie zbliża

Gość anjaaaaaaa
wakeboarding i snowboarding :) najlepsze rzeczy jakie mi sie w zyciu przytrafily

Gość bnerka
to taki kite się popularny zrobił?? nawet nei wiedziałam. a u kogo pływałyście?

Gość ja uprawiam
szukanie pracy

Gość anjaaaaaaa
na helu camping chalupy 3

Gość kamila_90
A najprzystojniejsi to są instruktorzy kitesurfing'u. Też rajcuje mnie kitesurfin'g, ale obecnie nie mam kasy na taki kurs:( Mogę się tylko przyglądać i marzyć.

Gość sssstaska
a lepsze są obozy na koncu polwyspu helskiego - jurata czy raczej srodek - chalupy, gdzie sa lepsze warunki?

Gość jajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam takie marzene, zeby sobie polatac, wlasne paralotnia lub skoczyc ze spadochronem.ach:) powiedzcie cos wiecej o kitesurfingu, ile kosztuje kurs, jak wyglada szkolenie no w ogole wszystko.

Gość Zuziaaaaaaaa
wakeboarding to w porownaniu do kitesurfing troche nudna dyscyplina, plynie sie tylko za lodka, a w kite masz do opanowania wiatr, i sam ustaalsz warunki a nie motorniczy. a jesli chodzi o kursy, to przy dobrych wiatrach i dobrym instruktorze mozna opanowac dany poziom umijetnosc w 3dni, pod warunkiem ze szkolka uczy do upadlego a nie tylko np 5godz dziennie przez 3 dni i koniec

Gość aleeeeee
ale nie baliscie sie sie? sama nie wiem czego, chyba wszystkiego. tak wiem, jest to sport extremalny. ale ten spadochron troche mnie przeraza, mozliwe jest, ze molby mnie gdzies porwac?:P ja np slabo plywam, to w ogole moglabym zaczac ternowac taki sport? tak pytam teoretycznie.

Gość kamila_90
To właśnie adrenalina:) Nie nazwałabym tego strachem! Mnie to ogromnie kręci. Szczególnie cały ten klimat, atmosfera, jaka panuje wśród takich kitesurferów. Nie wiem, jak wy, ale ja to od razu rozpoznam takich kite'ów:) Po sposobie bycia, opaleniźnie, specyficznym języku, itd.

Gość do aleeee

Gość do aleeee
kite surfing nie ma wiele wspolnego ze spadochronem :) raczej z duzym latawcem, ale to inna bajka, to jest w miare bezpieczny sport, nie ma rekinow u nas :) zagiel tez Cie nie wyniesie w niebo, a plywasz w kapoku wiec z utonieciem tez bedzie ciezka sprawa, najlepiej sprobowac, bedac nad mozem wykup sobie godzinke czy dwie z instruktorem , pokaze ci o co chodzi i moze Ci sie spodoba, jesli chodzi o hel to polecam szkolke w juracie (obok daczy prezydenta RP...), wejdz na kitecenter.pl i poczytaj pzdr

Gość madralaaa
kite\'si jak s8\'si maja specyficzny klimat, spodnie w kroku i mini dredy :) ja raczej wole podziwiac Panie uprawaijace sporty wodne, wtedy zycie nabiera sensu :) na kiteforum jest galeria zdj, polecam

Gość azakloj
Oooo , moja droga (gi), dla mnie w moim wieku , wejście na drabinę to już sport ekstremalny.

Gość do jajajajajja
kursy sa podzielone na kilka kategorii np obozy mlodziezowe kitesurfingu w kilkunastosobowych grupach cyt "Zajęcia teoretyczne i praktyczne w dziedzinie kitesurfingu i windsurfingu (dziennie około 5 godzin na wodzie), kajaki, katamarany, optymisty, rowery wodne, boiska do siatkówki, zawody obozowe z nagrodami, karaoke, beach party i wiele innych." są takze lekcje indywidualne i kursy IKO - czyli wg miedzynarodowego certyfikatu kite sa to zajecia na 3poziomach truddniosc i uczysz sie danego az do momentu kiedy na 100% opanujesz dany poziom wtedy dopiero mozesz przejsc do nastepnego, w takich kursach ilosc godzin nie ma znaczenia poczytaj sobie wszystko np na http://www.kitecenter.pl/page.php?p=oferta

Gość heniekkkk
do madrala a jesli chodzi o kitedziewczyny to nie maja sobie rownych, szkoda tylko ze te pianki tak wiele zaslaniaja, ale przy wietrze, falach i predkosci trzeba zachowac bezpieczenstow, a nam pozostalo czekanie na plazy aż beda nimfy wracac z wody pzdr