Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 20, 2007 puszczę wianek po Wiśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 20, 2007 nikt??? posadzicie tyłki jak zwykle przed tv? :O no co Wy...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iryssa 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 No fajny czas na Dwoje:) pewnie bede sama:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kogoś poznasz Napisano Czerwiec 20, 2007 :) a czy wianki nie puszczaja dziewice?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie lubie q Napisano Czerwiec 20, 2007 wila wianki iwrzucala je do falujacej wody wila wianki i wrzucala je do wody:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashley 3 Napisano Czerwiec 20, 2007 Jaaa ide :) W zeszlym roku byly fajne Wianki. Licze ze w tym beda jeszcze lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mietek Wirażka 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 pioekna tradycja szczegolnie ze Zamek coraz piekniejszy od strony wisly. arkady Kubickiego nadaja uroku. widok wspanialy na ukochana Warszawe. polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 pójdę nad Obre puścic pawia chyba . wianek już dawno zaszlamiony na dnie leży:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty stara ruro chcesz wianki Napisano Czerwiec 20, 2007 puszczac???:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twetii Napisano Czerwiec 20, 2007 tam gdzie wianek tam i ja ;-)) mus to mus zawsze mam chcice na wianuszek ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 a puszcze...puszcze....:) z osobistym se puscimy...i zobaczymy czy sie spotkaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto to jest osobisty Napisano Czerwiec 21, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2007 cicho! :P przecież nikt nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Ja się wybieram zaceruję i puszczę jak nowy :D A tak pozatym to witam krajanki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 jasne ze ide tylko niemoge sie jeszcze zdecydowac bo duzo tych imprez robia nad kazdym bajorkiem jak nie gmina to dom kultury albo jakaś organizacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 A kto w tym roku gra w wawie? W zeszłym świetny koncert dało T.Loce Reszty wykonawców nie pamiętam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Gwiazdą wieczoru w tym roku będą Leningrad Cowboys. :D Zdecydowanie się wybieram. :-) A puszczać niczego nie będę. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Co za kicha a kotś jeszcze bedzie fajny występował? Co do puszczania wianków to jeszcze pamiętam że kiedyś je w wawie na Wisle widywałem ale teraz to chyba nikt już się w to nie bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Żadna kicha, rewelacja! :D Według oficjalnych źródeł gwiazdą ma być Budka S., ale bez przesady... :-0 \"Wianki 2007 W sobotę, 23 czerwca, na Podzamczu odbędzie się największa plenerowa impreza w Warszawie – Wianki 2007, organizowana przez Stołeczną Estradę. Na Podzamczu od wczesnych godzin popołudniowych na warszawiaków czekać będą rozmaite atrakcje: sportowe turnieje, przejażdżki na kucykach, wróżby, happeningi i widowiska teatralne. W programie znajdą się także liczne koncerty i występ teatru plenerowego Makata. Ciekawie zapowiada się koncert gwiazd, który zaplanowała podczas Wianków Stołeczna Estrada. Każdy znajdzie dla siebie atrakcyjną propozycje muzyczną. Dobór artystów gwarantuje wysoki poziom artystyczny i przede wszystkim dobrą zabawę. - Rozpoczynający koncert John E Prescott rozgrzeje publiczność żywiołowymi hitami Elvisa Presleya – zapewniają organizatorzy. Będzie to doskonała okazja, by oddać się tanecznemu szaleństwu. Kasia Kowalska rozrusza widownię rockowymi przebojami, a Leningrad Cowboys zapewni wesołą, szybką i taneczną muzykę. To ich pierwsze show w Warszawie! Gwiazdą wieczoru będzie Budka Suflera. Ich największe przeboje z pewnością poruszą widzów. Kulminacją wyjątkowego wieczoru będzie widowisko pirotechniczne „Perunowy kwiat” (ok. godziny 23.30). Wstęp na imprezę wolny! Więcej informacji: www.estrada.com.pl \" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 No to juz wolę Kasię Kowalską niż Leningrad Cawboys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 A ja myslałam, że tylko w Krakowie na zakolu Wisły u stóp Wawelu jest tradycja puszczania wianków :( Będę je tam puszczać, jakprzystało na Puszczalską :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 widzisz kasiu kraków nie jest taki wyjątkowy jak ci się wydaje Niemal w każdej wiosce i mieście nad rzeką puszcza sie wianki i organizuje imprezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 wawiak - no tak mi się własnie do tej pory wydawało :) .....bo u nas chodzi się z księżycem w butonierce, u nas wiosną wiersze rodza się najlepsze.............. ale chyba zmienię zdanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mietek Wirażka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 może niech urocze Krakuski puszcza wianki w Krakowie - doplyna do Warszawy . ubedzie dziewic w Królewskim Krakowie a przybędzie w Stołecznej Warszawie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Ale sobie wykombinował :P szprytny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co bedzie Napisano Czerwiec 21, 2007 Też myślałam że tylko u nas wianki sa i o nie chodzi, te w Krakowie A co bedzie u nas, Ja wracam do Krakowa jutro, pewnie sie wybiore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel_81 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Rybka , ja tez ide na podzamcze ;) do zobaczenia forumowicze ... pewnie bede sie rzucac w oczy .. biore mojego WIEEEEEEEEEEELKIEGO psa :D :D :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel_81 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Rybka , ja tez ide na podzamcze ;) do zobaczenia forumowicze ... pewnie bede sie rzucac w oczy .. biore mojego WIEEEEEEEEEEELKIEGO psa :D :D :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Warszawskie wianki to impreza stara jak świat. przychodzi na nie po kilkadziesiąt tysięcy ludzi Zresztą pare razy widziałem transmije z warszawskich wianków w telewizji publicznej Wiec się dziwię że w krakowie myśleli że mają wyłącznąść na tę imprezę. Zresztą w wawie jest wiele imprez które mają swój krakowski odpowiednik, tyle że nikt w Polsce o tym nie mówi. Dlatego to Kraków ma powszechną opinie kultuuralnej stoloicy Polski a nie Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Warszawskie wianki to impreza stara jak świat. przychodzi na nie po kilkadziesiąt tysięcy ludzi Zresztą pare razy widziałem transmije z warszawskich wianków w telewizji publicznej Wiec się dziwię że w krakowie myśleli że mają wyłącznąść na tę imprezę. Zresztą w wawie jest wiele imprez które mają swój krakowski odpowiednik, tyle że nikt w Polsce o tym nie mówi. Dlatego to Kraków ma powszechną opinie kultuuralnej stoloicy Polski a nie Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach