Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giovanni Lorenzo Bernini

Wróciłem z Włoch i muszę stwierdzić że Włoszki są ładniejsze od Polek!

Polecane posty

Włoszki mają szlachetniejszą urodę, zdrowszą cerę, są pięknie opalone i zmysłowe. Znakomicie się ubierają, wszystko doskonale dopasowane, czy to gruba czy chuda. Nie to co w Polsce. Tutaj grubasy mają wszystko nieapetycznie ściśnięte, aż balerony wyłażą. A te chude dla odmiany w workach chodzą zamiast podkreślać swoje szczupłe kształty. Do tego twarze Polek są w większości przypadków takie przeciętne... Wracam do Włoch!

Gość z Bogiem dziecko z Bogiem
jedź i nie wracaj

Gość magnifica
buhahahhaha, Ty chyba włoszki w zyciu nie widziałeś hehehehhhe. Ja mieszkam we włoszech i piekne włoszki to tylko w telewizji widzę (tona makijarzu), co nie znaczy że sa pokraki, sa i ładne i mniej ładne ale żadnego zachwytu

poznałem w tych włoszech przystojnego Paulo z którym spędziłem upojną noc pełną namiętności pod gołym niebem, brał mnie od tylca i na pagony, nad samym ranem zmył się zostawiając mi w kieszeni 3 ojro centy :classic_cool:

Gość forse
hihihi Paolo i eurocenty ;-P

Gość wrocilam z hiszpani
..i musze stwierdzic ze Hiszpanie sa przystojniejsi od Polakow, nudza mnie przecietne ,szare,twarze polskich chlopakow-swinskich blondaskow......pijakow wracam do Hiszpani moich meskich brunetow.... :D:D;D;D

Gość to wracaj tam
będzie o jednego bezbarwnego Polaka mniej

Gość teeeeeeeeeee
teeeeeeeeee dziowanni masz pecha ze sie urodziles w Polsce..my Polki takie brzydkie...:///

No właśnie, to prawda. A ja muszę powiedzieć że mam we Włoszech niesłychane powodzenie u kobiet! I od razu zaznaczam, że faceci mnie nie interesują (bo pewnie jacyś zazdrośnicy będą chcieli jeszcze zrobić ze mnie pedała). Tylko zdrowe piękne Włoskie kobiety! Kocham je!!!

ja często jestem we Włoszech. Nawet w tą Sobotę jadę. Uważam że Włosi czy Włoszki nie są ładniejsi. Nie można ogólnikować. Zdarzają się zniewalająco przystojni jak i tacy całkiem przeciętni, czyli to samo co Polacy

Gość kulaj czukerek----
:*

Gość Ja jestem atrakcyjna
To sobie jedź do Włoch, słowiczku. Ciao!

Gość BLONASERAA
cicho !!!!ja tu rzadze:D:P

Gość Powodzenia
To sobie rządź. Mam to w mojej brzydkiej polskiej bladej dupie.

Gość giyiuyii
lepiej sie ubieraja

Wiecie co? Idę i nie wiem kiedy wrócę! Włoszki są taakie słitaśne... Wyjeżdżam jutro w nocy. Przeciętne Polki- zazdrośćcie ! Huahuahuahuahua jest piękny buahahahahaaha. Zazdroścccieeeee! ludzie. jestem wysoki ponad 190 cm bary szerokie na metr, twarz żóltą jak u chińczyka i dupe wielką jak baleron xd No i te oczy.... jak u murzyna, czarne jak piekło. Pryszcze tu i ówdzie, strupy na stopach. czuję zazdrość